Χωρίς νερό Καλαμίτσι Αλεξάνδρου, Καλαμίτσι Αμυγδάλου, και Eξώπολη – Τι πραγματικά συμβαίνει

Καταγγελία που έφτασε στο Apokoronaslife.gr αναφέρει πως εδώ και μέρες στο Καλαμίτσι Αλεξάνδρου πολλές ώρες την ημέρα  δεν υπάρχει νερό. Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει ” Ήθελα να σε παρακαλέσω αν κάποια στιγμή θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σχετικά με τις συνεχείς διακοπές νερού στο Καλαμίτσι Αλέξανδρου…ειναι καθημερινές και πάνω απο μια φορά την ημέρα..δεν βρίσκω κάποιον αρμόδιο να ρωτήσω.. .τουλάχιστον να ξέρουμε συγκεκριμένες ώρες και μέρες που δεν έχει νερό να ξέρουμε τι θα κάνουμε….(πλυντήριο κλπ). Αν βρεις χρόνο και μάθεις κάτι….σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Τι υποστηρίζει ο Δήμος.

Ο Δήμος υποστηρίζει ότι πράγματι το τελευταίο καιρό υπήρχαν διακοπές στο Καλαμίτσι Αλεξάνδρου Καλαμίτσι αμυγδάλου και στη Εξώπολη. Οι διακοπές αυτές οφείλονται στο οτι αγωγός νερού είχε σπάσει με τέτοιο τρόπο όπου η διαρροή αντί να γίνεται προς τα πάνω και να φανεί ότι υπάρχει πρόβλημα και που ακριβώς το πρόβλημα αυτό υπάρχει,  το νερό έφευγε υπόγεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να καταλάβει ότι υπάρχει διαρροή. Τις ώρες αιχμής το πρόβλημα γινόταν εντονότερο με αποτέλεσμα οι δεξαμενές να αδειάζουν και να υπάρχουν διακοπές νερού.

Σήμερα το πρωί κλιμάκια του Δήμου με ειδικό μηχάνημα εντόπισαν την βλάβη και όπως μας αναφέρουν, πριν λίγο κατάφεραν να την αποκαταστήσουν. Αυτή τη στιγμή το Καλαμίτσι Αλέξανδρο και Καλαμίτσι αμυγδάλου έχουνε κανονικά νερό ενώ θα χρειαστούν κάποιες ώρες πιθανότατα αύριο για να αποκατασταθεί πλήρως η ροή του νερού και να υπάρχει νερό και στην Εξώπολη.