Φτωχή συγκομιδή για τις ομάδες του Αποκόρωνα – Νίκη μόνο για τον Σαμψών

Αστέρας – Κορωνίδα 2-1

Το ματς μάλιστα είχε εντυπωσιακή εκκίνηση για τις δύο ομάδες που βρήκαν δίχτυα αμφότερες στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα.

Σχεδόν με την σέντρα και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Αστέρας «έκλεψε» την μπάλα και ο Μαρκοδούνας που βρέθηκε μέσα στην περιοχή από την πάσα του Πολένα, πλάσαρε σωστά για το 1-0 στο παιχνίδι.

Πριν καλπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί για  τους γηπεδούχους, η Κορωνίδα κατάφερε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζανουκάκη στο 5’ να ισοφαρίσει σε 1-1 την αναμέτρηση και να βάλει δύσκολα στον Αστέρα. Ο Πατσαρίκας είχε κερδίσει την παράβαση.

Τελικά, ο Αστέρας βρήκε την λύση στα πόδια του Γανωτή που με ένα εξαιρειτικό πλασέ στο 72’ ήρθε να δώσει την πολύ σημαντική όπως αποδείχτηκε νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης

Βοηθοί: Κατσαρός-Μαρνέζος

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Μπραουδάκης, Παπούλιας, Κατσαρός (46’ λ.τρ. Δύντσικος), Κουκουτσάκης (65’ λ.τρ. Μαυρομάτης), Παπαδάκης, Χρυσός, Πολένας, Γανωτής, Περράκης, Μαρκοδούνας, Τσιριβάκος (80’ Δημητρίου)

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης, Αργυρίου, Κουγεντάκης, Αλεξαντωνάκης (80’ Τσιλεδάκης), Μανουσάκης (65’ Κακαξυλάκης), Βαρδάκης, Τρούλος (70′ Κλαπάκης), Μεσαρχάκης, Πατσαρίκας, Γιαννόπουλος, Τζανουκάκης

Δάφνη – Ιδομένεας 2-2

Οι δύο ομάδες βρήκαν πολύ γρήγορα δίχτυα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την Δάφνη να σκοράρει πρώτη μόλις μετά από τρία λεπτά παιχνιδιού με τον Σταματάκη.

Ο Καλαϊτζάκης με σουτ από μακρινή απόσταση “απάντησε” άμεσα και έκανε το 1-1 στο 16’ για την ομάδα του Ιδομενέα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Δάφνη που πολύ γρήγορα πέτυχε το 2-1 στο 48’ με το σουτ του Μανταδάκη.

Τελικά, στο 78’ από το σουτ του Μ. Μπιτζανάκη που είχε λίγο πριν στο ματς, ο Σπ. Βαϊγκούσης πήρε την απόκρουση και ισοφάρισε στο τελικό 2-2 για την ομάδα του Γαλατά.

Η Δάφνη έχει πολλά παράπονα για ένα ακυρωθέν τέρμα του Κλάδου στο 2-1 για οφσάιντ και ακόμα ένα γκολ του Μανταδάκη με το σκορ στο 2-2 και πάλι ως οφσάιντ.

Διαιτητής: Σινιοράκης

Βοηθοί: Σινιοράκης-Καντεράκη

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζάκης): Ε. Μοχλάκης, Τραϊτοράκης (74’ λ.τρ. Μπουντακόπουλος), Αλεξάκης (22’ λ.τρ. Καλαϊτζιδάκης), Μ. Κοκολάκης, Ι. Κοκολάκης, Μυριδάκης, Αποστολάκης (39’ λ.τρ. Κλάδος), Σταματάκης, Τσενακάλ, Μανταδάκης, Νικολαντωνάκης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Δασκαλάκης, Καλαϊτζάκης, Μιχελάκης, Παπαδοκοκολάκης, Μουστάκας (75’ Μ. Μπιτζανάκης), Γιαννολάρης, Αγιασμενάκης (58’ Αβραμάκης), Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Σπ. Μπιτζανάκης (61’ Τσαγκαράκης), Μυλωνάκης

Γρανίτης – Τιτάν 2-1

Στα αξιοσημείωστα του παιχνιδιού το γεγονός ότι στο παιχνίδι αυτό, “συγκρούστηκαν” οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες που έχουν δεχτεί μόλις 13 γκολ (Γρανιτης 5-Τιτάν 8) στις πρώτες 11 αγωνιστικές.

Ο Τιτάν παρά την ήττα του, συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα και μάλιστα με το γκολ του Χατζηγρηγορίου στο 38’  (0-1) που «κρέμασε» τον Μελλισινό, έδειχνε ότι μπορεί να κάνει την «έκπληξη» στο ματς.

Τελικά, ο Γρανίτης με την κεφαλιά του Μαραγκάκη στο 70’ κατάφερε αρχικά να φέρει το ματς σε ισορροπία (1-1).

Ο Γιώργος Μπονατάκης έριξε στο ματς το Κουμανδράκη και αυτός τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, λίγο μετά την είσοδο του στο 75’, καθώς σκόραρε μετά την ασθενή απόκρουση του Κουντή, δίνοντας την νίκη στους «κιτρινόμαυρους» (2-1).

Ο Τιτάν διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του κ. Χρυσού στο παιχνίδι, θεωρώντας ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Πετεινάτος-Κομισοπούλου

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Κυριακακης, Κουτουλάκης (46’ Μπομπολάκης), Δασκαλάκης, Μπουρμπάκης, Μπεριάδης (70’ Κουμανδράκης), Πατρικάκης, Κισσανάκης (65’ Μαυρεδάκης), Μαραγκάκης, Αράπη, Παπαδόπουλος

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Μανουσάκης, Μουτσάκης, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης, Σπανουδάκης, Παπαδάκης (68’ λ.τρ. Χριστουλάκης), Καραγιαννάκης, Κουτσουπάκης, Σπαθαράκης (74’ Βογιατζάκης), Χατζηγρηγορίου

Νέος Σαμψών – Υρτακίνα 1-0

Αυτή ήταν η 2η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κώστα Τζιγκουνάκη κόντρα σε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση σημείωθηκε στο 50’, όταν ο Πισσαδάκης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μαρκάκη που τελείωσε σωστά την φάση για το τελικό 1-0.

Διαιτητής: Ντοκάκης

Βοηθοί: Γαλάνης-Αρχοντάκης

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Μπόζης, Κοντός, Κοτρωνάκης, Μαυρεδάκης, Αποστολάκης, Σταθάκης, Δ. Κοκοτσάκης, Πισσαδάκης (88’ Χαιρετάκης), Τ. Κοκοτσάκης (85’ Νικολουδάκης), Μαρκάκης, Λεδάκης (73’ Μπαλάσης)

Υρτακίνα (Νίκος Μηνάς): Κοτρωνάκης, Σφηναρολάκης, Βακάκης, Τσατσαρωνάκης (40’ Κατσιγαράκης), Γκεγκάϊ, Κουκουλάς, Λέσι, Κουμάκης (65’ Γ. Καστρινάκης), Σολανάκης, Μηνάς, Α. Καστρινάκης

Πηγή:Athlitiko.gr