Υπόθεση Λεμπιδάκη – Διαπραγμάτευση τέλος

Μια επιστολή από την οικογένεια Λεμπιδάκη έρχεται να συνταράξει, για άλλη μια φορά, την τοπική κοινωνία, που εδώ και 80 ημέρες περιμένει με κομμένη την ανάσα … καλά νέα για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ως και σήμερα η καλή εξέλιξη για την οποία όλοι προσεύχονται δεν έχει έρθει, παρά τους χειρουργικής ακρίβειας χειρισμούς από την πλευρά της Αστυνομίας και της οικογένειας. Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις και η οικογένεια, με επιστολή της ευχαριστεί το σύνολο της κοινωνίας που έχει σταθεί ως σήμερα στο πλευρό της με διακριτικότητα.

Διαπραγμάτευση για τον Λεμπιδάκη… Τέλος!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη