Τροχαίο Θήβα: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να έκανε κόντρες με την Πόρσε

Έχουν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή η μοιραία Πόρσε έχει πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου παρασέρνοντας στο θάνατο την άτυχη Αποστολία και το μόλις 3 ετών αγοράκι της.

Ο πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου βγαίνει από τις τουαλέτες και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Πώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε τα πάντα…. Την αγαπημένη του σύζυγο και το 3χρονο αγοράκι του.

Δίπλα από το πάρκινγκ σταματάει ένα πολυτελές αυτοκίνητο Audi R8. Ο οδηγός κατεβαίνει και ρωτάει τον πατέρα αν χρειάζεται βοήθεια. Σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποκαλύπτει το περιστατικό:

«Ήταν ένα Audi R8 πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο… Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε», ήταν τα λόγια του.

Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στην Αθηνών – Λαμίας αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο άνθρωπος που προσφέρθηκε να βοηθήσει τον τραγικό πατέρα.

Πρόκειται για τον γνωστό ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον, με θητεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες. Σήμερα παίζει στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ομόνοιας.

kleiton

Ο Κλέιτον έχει παραδεχτεί ότι αυτός ήταν ο οδηγός που σταμάτησε ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έκανε κόντρα με τη μοιραία Πόρσε του 24χρονου Γιώργου Βακάκη.

audi r8 thiva

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής πήγαινε στην Λάρισα και σκόπευε να σταματήσει στο σημείο αλλά είδε την φωτιά.

Πηγές της Τροχαίας ξεκαθαρίζουν πως το υλικό από τις κάμερες δεν επιβεβαιώνει ότι το Audi R8 του Κλέιτον έκανε κόντρες με την Πόρσε του Γιώργου Βακάκη καθώς κινούνταν πολλά χιλιόμετρα πιο πίσω.

 

Newsbomb.gr