Το “Υπερκοπέλι” για όγδοη χρονιά φέτος στα Χανιά

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στους Αγίους Αποστόλους

Η πρώτη μέρα, το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, ξεκινά, για δεύτερη χρονιά, με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», αγώνα δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το μισό κόστος της συμμετοχής τους σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν από όσα δήλωσαν συμμετοχή (βλ. παρακάτω). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου και τον Γιάγκο Χαιρέτη καθώς και «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες. Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με Camping night, δηλαδή διανυκτέρευση των συμμετεχόντων σε σκηνές στο χώρο των Αγίων Αποστόλων.
Η δεύτερη μέρα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ξεκινά με τον αγώνα ολυμπιακού τριάθλου, το Υπερκοπέλι Olympic, που απευθύνεται σε αθλητές και, αντίθετα με το Υπερκοπέλι, θα έχει χρονομέτρηση και κατάταξη και συνεχίζει με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού: το Υπερκοπελάκι, για τέταρτη χρονιά φέτος, και το Υπερκοπέλι, στη συνέχεια πάρτι στην παραλία με live τους Freak Tones και dj set και, τέλος, για τρίτη χρονιά, ο διασκεδαστικός αγώνας «Σούπερ ήρωες».

Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία. Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές – αθλητές με αναπηρία.

Τρέξε να γραφτείς! Τρέξε να στηρίξεις όσους σε έχουν ανάγκη!

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Ορίζοντα (Μανουσογιαννάκηδων 17, τηλ.: 2821079650, 9π.μ – 3μ.μ., Δευτερα έως Παρασκευή) και στο κατάστημα Aqua Fit (Κορωναίου 4, τηλ.: 2821093498, ώρες καταστημάτων).
Τα συμμετέχοντα σωματεία στον αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι: Αρίων, ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων, Κύτταρο Χαλέπας, Ορίζοντας, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Συνάνθρωπος, Santa Run.

Bάλε την οικογένεια στην παρέα της αλληλεγγύης

Φέτος εγκαινιάζεται και νέο οικογενειακό πακέτο: Δύο συμμετοχές στο Υπερκοπέλι, τρεις συμμετοχές στο Υπερκοπελάκι και πεντε συμμετοχές στους Ανοιχτούς Ορίζοντες, μόνο 60 ευρώ.

Στηρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξεχνάμε το περιβάλλον

Φέτος οι συμμετέχοντες στο Υπερκοπέλι (ολυμπιακό και κανονικό) θα πάρουν την πάνινη τσάντα με το λογότυπο της διοργάνωσης, ώστε όλα τα υπερκοπέλια να συμβάλλουμε στην κατάργηση της πλαστικής τσάντας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής ή χορηγός

Επικοινώνησε με τον Ορίζοντα στο τηλέφωνο 28210 79650 ή μπες στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/chaniayperkopeli?fref=ts 

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Αθλητική Παρέα του συλλόγου «Ορίζοντας», με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας».
Ο «Ορίζοντας» είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε πριν από 13 χρόνια στην πόλη μας, με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Η Αθλητική Παρέα του Ορίζοντα φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια ύπαρξης.
Για δεύτερη χρονιά φέτος, η διοργάνωση Υπερκοπέλι προτείνει το θεσμό «Επίσημοι αθλητές – πρεσβευτές του Ορίζοντα» για την επόμενη χρονιά. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος της Αθλητικής Παρέας και του Ορίζοντα, «Αγώνας για ζωή». Παράλληλα, ο Ορίζοντας θα μπορεί να παρέχει και σε όποιον άλλον επιθυμεί να διαδώσει το μήνυμα του, την επίσημη αθλητική εμφάνιση, με τα χρώματα και τα λογότυπα του Ορίζοντα

 

Flashnews.gr