«Το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά με Μητρόπουλο και Μπέο». Απίστευτες αποκαλύψεις του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου στο Σπορ FM

Την πρότασή του να γίνει μία συνάντηση όλων στην Κρήτη, ώστε με κοινή συναίνεση να προχωρήσει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο Σπορ FM.

«Είχε καλέσει η ΕΠΣΗ να έρθουν στην Κρήτη όλοι, να βρεθούμε και να συζητήσουμε για μία διακήρυξη αρχών για το ποδόσφαιρο γιατί έχει πιάσει πάτο! Δεν έγινε κάτι λόγω ίσως του ότι ήταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα, υπήρχαν αντεγκλήσεις, φραστικές επιθέσεις για τη διαιτησία και πολλά άλλα», είπε.

Ωστόσο, ο κ. Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι την περασμένη Δευτέρα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στη συνάντηση της «αντιπολίτευσης», διαπίστωσε ότι κάποια πράγματα δεν του άρεσαν.

«Είπα, ή μάλλον βρίσκομαι σε άλλη εποχή ή κάποιοι τάζουν «παραμύθια». Κάποια πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί δεν μου άρεσαν. Ήταν εκεί ο Αχιλλέας Μπέος και ο Θωμάς Μητρόπουλος. Ο Θωμάς Μητρόπουλος έρχεται σε επαφή με Ενώσεις, προκειμένου να μπουν στην ομάδα της αντιπολίτευσης. Μου το επιβεβαίωσαν συνάδελφοι πρόεδροι άλλων Ενώσεων. Αυτή η φιλοσοφία του Θωμά Μητρόπουλου ή η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου, εμένα ούτε με εκφράζει, ούτε μου αρέσει. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο «πληρώνει το μάρμαρο» κι αυτό δεν είναι δίκαιο. Οι δύο τους δεν ταιριάζουν με τη δική μου φιλοσοφία για το καλό του ποδοσφαίρου. Πήρα το μικρόφωνο και το είπα δημόσια. Είπα ότι δεν προχωράμε έτσι πουθενά και τους ξανακάλεσα να έρθουν στην Ελούντα, να φάμε και ψαράκι και να κάνουμε μία διακήρυξη Αρχών. Αυτό που γίνεται τώρα είναι εξωφρενικό… να μας καλεί δηλαδή η «τριανδρία» (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ)… οι Ενώσεις θα αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα της ΕΠΟ, όχι οι ομάδες», τόνισε.

Ο κ. Τζώρτζογλου είπε πως πρότεινε στους «τρεις» ότι καλό θα ήταν να γίνει μία συνάντηση κάπου αλλού, με αντιπροσωπείες Ενώσεων από όλη την Ελλάδα, να συζητήσουμε, να προτείνουμε και να αποφασίσουμε για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρότεινε δε ένα νέο εκλογικό σύστημα για την ΕΠΟ, που θα ξεφεύγει από τα όρια ελέγχου των κατά τόπους προέδρων Ενώσεων, οι οποίοι ελέγχουν τα συμβούλιά τους.

Η πρόταση του κ. Τζώρτζογλου μεταφέρθηκε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς η απάντηση ήταν αυτή που βγήκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης.

«Απογοητεύτηκα, γιατί, τελειώνοντας τα ποδοσφαιρικά πλέι οφ, άρχισαν τα πλέι οφ σε άλλο επίπεδο. Θέλησα να παίξω το ρόλο του ΟΗΕ, αλλά δεν καταλαβαίνουν. Ο αγώνας θέλουν να γίνει σε ένα κλουβί. Είναι τεράστιο λάθος. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτοί οι τέσσερις, δεν είναι μόνο αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα διοικήσει το ποδόσφαιρο, δηλαδή να χειραγωγούν», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Κατόπιν της αποκάλυψης αυτής, περί εμπλοκής του Θωμά Μητρόπουλου στις εκλογές της Ομοσπονδίας, επιβάλλεται να τοποθετηθούν οι τρεις «μεγάλοι».