Το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο ειναι στον Αποκόρωνα

Το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο στα Χανιά, παραμένει πρώτο στις αναζητήσεις των Γερμανών τον ΑύγουστοTo πεντάστερο Pilot Beach στη Γεωργιούπολη παραμένει το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στους Γερμανούς για άλλο ένα 15νθήμερο (από 7 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου 2017), σύμφωνα με το fvw Hotelometer, που καταγράφει τις αναζητήσεις ξενοδοχείων από Γερμανούς τουρίστες και τουριστικούς πράκτορες στη διαδικτυακή πλατφόρμα Traveltainment.

Στην κατάταξη για το τελευταίο 15νθήμερο ακολουθούν 3 ξενοδοχεία της Ρόδου: το τετράστερο Lindos Princess (2η θέση), το πεντάστερο Atrium Palace (3η θέση) και το τετράστερο Esperides Beach (4η θέση).

Δείτε την κατάταξη των top 10 ελληνικών ξενοδοχείων (στην τελευταία στήλη η μέση τιμή ανά άτομο- σε ευρώ)

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτεροεκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

tornosnews.gr