Το δείπνο του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά – Ποιος Αποκορωνιώτης αιρετός τον συνάντησε

Με δείπνο με τους δημάρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη του νομού, ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης ο Σταύρος Θεοδωράκης την τριήμερη επίσκεψή του στα Χανιά.

“Οι άνθρωποι έχουν ένα στόμα αλλά δύο αυτιά, όπως λέει και Κρητικός μουσικός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακούμε λίγο παραπάνω τον κόσμο. Γι’ αυτό ξεκινώ αυτήν την επίσκεψή μου στα Χανιά με μια συνάντηση με τους δημάρχους του νομού και τον αντιπεριφερειάρχη για να συζητήσουμε λίγο για τα προβλήματα που έχει η πόλη, ο νομός, το νησί και να δούμε που μπορούμε να βοηθήσουμε”, είπε σε δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του στο κέντρο “Νυχτερίδα”.theodoraki_chania2

Σε φιλικό κλίμα τον υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές με “Το Ποτάμι” στα Χανιά και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός,  λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα τοπικά ζητήματα αλλά και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, απολαμβάνοντας το παραδοσιακό κρητικό μενού που επιμελήθηκε ο Μπάμπης Μαστορίδης: Αβρονίες με τ’αυγά, ντολμαδάκια, βραστά χόρτα, τεσσάρων ειδών λουκάνικο και κρητικό πιλάφι.

theodoraki_chania1Σήμερα, ο αρχηγός του “Ποταμιού” θα παρακολουθήσει την παρέλαση στα Χανιά ενώ την Πέμπτη το πρωί θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο Μεγάλο Αρσενάλι. Την επίσκεψή του θα κλείσει με επίσκεψη στο ΕΒΕΧ, το απόγευμα της ίδιας μέρας.theodoraki_chania3 theodoraki_chania4 theodoraki_chania5 theodoraki_chania6 theodoraki_chania7