Τι συμβαίνει με το βιολογικό της Γεωργιούπολης;

Ερωτηματικά προκύπτουν για την ολοκλήρωση του βιολογικού στην Γεωργιούπολη.

Ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν οτι το έργο θα κληρωθεί τον Απρίλιο του 2018 εντούτοις υπάρχει καθυστέρηση στο έργο. Υπάρχει έντονη φημολογία που αγγίζει τον αστικό μύθο για τους λόγους που το έργο έχει καθυστερήσει.

Σε ερώτηση του ανεξάρτητου Δημοτικό Συμβουύλου Παύλου Βοτζάκης για το θέμα αυτό και την πορεία του έργου, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης υποσχέθηκε ότι σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου θα αναλυθούν από υπηρεσιακούς παράγοντες τα πάντα σε σχέση με το βιολογικό της Γεωργιούπολης και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση κ. Κουκιανάκη ότι οι μελέτες για το βιολογικό τις οποίες παρέλαβε αυτή η Δημοτική αρχή δεν ήταν αυτές που έπρεπε να είναι.

Αναμένουμε την ειδική συνεδρίαση για να δοθούν απαντήσεις για ένα έργο το οποίο θα αλλάξει στρατηγικά την τουριστική δομή της περιοχής.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο βιολογικός Γεωργιούπολης είναι ένα έργο το οποίο οι μελέτες και η χρηματοδότηση υποστηρίζονται εξολοκλήρου από την περιφέρεια Κρήτης.