Σκουπίδια παντού στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου! Αδίκως «τα άκουσε» ο πρώην Αντίδημαρχος καθαριότητας

Σε λάθος σημείο, σε λάθος στιγμή βρέθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Φραγγεδάκης, αφού τα… άκουσε από αρκετούς πολίτες για την απαράδεκτη κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοοκομείου Χανίων.

Σκουπίδια παντού, αλλά… πεταμένα από εμάς τους ίδιους! Αποτσίγαρα, ποτήρια καφέ και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους «κοσμούν» το χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parakritika.gr, o κ. Φραγγεδάκης έγινε αποδέκτης σφοδρών παραπόνων, χωρίς να φταίει, καθώς δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου ο καθαρισμός στο Νοσοκομείου, αλλά -πιθανώς- ενός εργολάβου που ίσως αναλάβει το συγκεκριμένο έργο ή της υπηρεσίας καθαριότητας του Ιδρύματος.

Και βέβαια, εδώ και λίγες ημέρες ο κ. Φραγγεδάκης δεν έχει πλέον την αρμοδιότητα της καθαριότητας.

Οι εικόνες πάντως μιλούν από μόνες τους…

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Π.Λ. που μαρτυρούν το τι επικρατεί και γιατί άκουσε τα μύρια όσα ο κ. Φραγγεδάκης:

Σύμφωνα πάντως με πρώην μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, δεν υπάρχει εργολάβος καθαριότητας και η καθαριότητα έχει περάσει με σύμβαση στο νοσοκομείο, ενώ έχουν προσληφθεί καθαρίστριες με ατομικές συμβάσεις!

«Ευθύνη έχει το τμήμα καθαριότητας του νοσοκομείου. Παρακαλώ να εξετάσουμε την οικονομική διαφορά ανάμεσα σε σύμβαση εργολάβου και πόσο κοστίζει ανα έτος τώρα! Είχαμε κάνει μια πρόχειρη έρευνα σχετικά και η περίπτωση να αναλάμβανε το ίδιο το νοσοκομείο με συμβάσεις δημόσιες, ήταν περίπου 11-15% μεγαλύτερη δαπάνη. Με τον εργολάβο είχαμε κηπουρό, άτομα στην κουζίνα, τραπεζοκόμους, δύο φορές το μήνα γενική απολύμανση κι πολλά άλλα εκτός σύμβασης! Ακόμα και μικροεπισκευές, κτιριακές, βάζαμε τον εργολάβο, δωρεάν και τις επισκεύαζε! Δυστυχώς, πλέον συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Το βράδυ κλείνουν τα εξωτερικά φώτα για οικονομία και οι σκύλοι κάνουν πάρτυ. Κάθε μέρα υπάρχουν περιπτώσεις διαρρήξεων και βανδαλισμών!», μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Parakritika.gr