Σήμερα ο Δεύτερος Νυχτερινός Δρόμος Υγείας στα Χανιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν το “Νυχτερινό Δρόμο Υγείας”, ο οποίος περιλαμβάνει δύο αποστάσεις, των 10.000 μ. και των 5.000 μ. και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Η αφετηρία και ο τερματισμός των δύο διαδρομών είναι στο Γυαλί Τζαμισί. Η διαδρομή των 10 χλμ. ξεκινά στις 19.00 και ακολουθεί την εξής πορεία:

Εκκίνηση: Γυαλί Τζαμισί,  Παλιό Λιμάνι, Δευκαλίωνος, Μαριδάκη, Ελ. Βενιζέλου, Ηρ. Πολυτεχνείου, Ιωάννου Σφακιανάκη, Σολωμού, Αποκορώνου, Λεωφόρος Ηρακλείου, Λεωφόρος Καραμανλή, Χρυσοπηγής, Καραϊσκάκη, Νέας Ιωνίας, Σοφοκλή Βενιζέλου, Αν Γογονή, Κλαδισός, Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτη Κουντουριώτη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως.

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ.

Ξεκινά στις 19:15 και ακολουθεί την εξής πορεία:

Εκκίνηση: Γυαλί Τζαμισί, Παλιό Λιμάνι, Δευκαλιώνος, Μινωος, Πλ. Αγοράς, Χατζημιχάλη Γιανναρη, Σκαλίδη, Σελίνου, Σελίνου 104, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουρίωτη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως.

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10.000 μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ για τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Σε όλους τους δρομείς, που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο διαδρομές, καθώς και για τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Υ.Χ www.sdyh.gr