Πόσοι εμπλέκονται στον καυγά που κόστισε το μάτι στο νεαρό Ηρακλειώτη

Στοιχεία για την εμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο επεισόδιο που σημειώθηκε σε μπαρ του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί μάτι νεαρός Ηρακλειώτης, έχει στην διάθεση της η Ασφάλεια Ρεθύμνου που διενεργεί με μεγάλη προσοχή τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, εκτός από τις καταθέσεις, αστυνομικοί της υπηρεσίας  έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ αλλά και παρακείμενων καταστημάτων, το οποίο έχει αξιοποιηθεί.

Τα εν λόγω άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και όπως όλα δείχνουν θα παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της συμπλοκής από την οποία προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του Ηρακλειώτη.

Υπενθυμίζεται ότι παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο νεαρός – που δεν είχε καμία συμμετοχή στον καυγά στο μοιραίο μπαρ – έχασε τελικά την όραση του από το δεξί μάτι.  Ο ίδιος και η οικογένεια του δηλώνουν ότι θα προσφύγουν στην Δικαιοσύνη,  ζητώντας  την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για την μόνιμη βλάβη που υπέστη αναίτια. Εκτός από μηνυτήρια αναφορά, θα γίνει και δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής