Πολλά γκολ απο τις Αποκορωνιώτικες ομάδες το Σαββατοκύριακο

Πανακρωτηριακός – Κορωνίδα 3-2

Ο Πανακρωτηριακός πήγε να κάνει τα εύκολα… δύσκολα κόντρα στην Κορωνίδα (3-2), αλλά με την τέταρτη  συνεχόμενη νίκη του αποσπάστηκε με 2 βαθμούς από την 2η θέση.
Μπαδιεριτάκης (18’), Μποχώνης (25’) και Πενταράκης (60’) σκόραραν για την ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη, με την Κορωνίδα να αντιδράει στο τέλος του ματς με… αυτογκόλ του Ανδρεαδάκη (85’) και γκολ του Πατεράκη (90’).

Τιτάν – Αστέρας 3-5

Αγγλικο… παιχνίδι στο Νιο Χωριό εκεί όπου ο Αστέρας με τον Σπύρο Γαλάνη για πρώτη φορά στον πάγκο νίκησε 5-3 τον Τιτάν .
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νκητές ο Νίκος Ροκάκης που πέτυχε και τα πέντε γκολ της ομάδας του Μανωλιόπουλου.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 3’ και το 30’ για το 2-0 , ενώ μείωσε ο Σ.Μαδαριωτάκης στο 37’ για το 2-1.
Ο Ροκάκης στο 45’, το 60’ και το 85’ πέτυχε ακόμα τρία γκολ , με τον Πετράκη και τον Σ.Μαδαριωτάκη να έχουν μειώσει ενδιάμεσα σε 2-3 και 3-4 αντίστοιχα για τον Τιτάν στο 55’ και το 77’.
Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο Τσιριβάκος για τον Αστέρα και ο Βογιατζάκης για τον Τιτάν.

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μανανεδάκης Ν., Λουσέι (56’ Βουράκης), Μουτσάκηε, Τσοτσόρια,Τσομπανάκης, Μανανεδάκης Ι., Μαδαριωτάκης Ο., Σπαθαράκης, Μαρίνος, Πετράκης (70’ λ.τρ. Βογιατζάκης), Μαραθιανός (47’ Μαδαριωτάκης Σ.)

Δάφνη – Αμιλλα 3-3

Χωρίς νικητή αλλά με πολλά γκολ τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δάφνη και Άμιλλα με το σκορ να σταματάει στο 3-3.
Ο Μαλινδρετάκης στο 4’ και ο Μπραουδάκης στο 9’ έκαναν γρήγορα το 2-0 για την Δάφνη, όμως η Άμιλλα μείωσε με… αυτογκόλ του Κοκολάκη Γ. στο 25’.
Στο 47’ ο Παγωνάκης με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) και ο Κτιστάκης στο 60’ έκαναν την ανατροπή σε 2-3 για την Άμιλλα .
Η Δάφνη ισοφάρισε στο τελικό 3-3 στο 83’ με τον Μανταδάκη.
Ο Ορνεράκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 75’ για την Άμιλλα.

Δάφνη (Παντελής Μπερικάκης): Μανιαδάκης, Παλιουδάκης, Κοκολάκης Γ., Ντανέγια, Μουχλάκης (63’ Νιώρας), Τραϊτοράκης, Συγγελάκης, Μανταδάκης (75’ Κοκολάκης Μ.), Μαλινδρετάκης, Μετίν (55’ Σταυρουλάκης), Μπραουδάκης

Σαμψών – Φωστήρας 3-2

Με ανατροπή στο σκορ έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του ο Νέος Σαμψών, που… γκρέμισε από την 2η θέση τον Φωστήρα (3-2). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 1’ με τον Παπακαστρήσιο, αλλά οι Μ. Πισσαδάκης (55’), Μαυρεδάκης (68’) και Αννιτσάκης (88’) έφεραν την ανατροπή, για να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Ν. Παλαθούρας. Δοκάρι για τους νικητές είχαν οι Κακαράς και Γ. Κοτρωνάκης.

 

 

 

Πληροφορίες απο:Flashnews.gr/Athlitiko.gr