Πολάκης: Περιμένω απο τον Δήμαρχο Αποκορώνου άμεση επανόρθωση

Άστραψε και βρόντηξε ξανά ο υπουργός υγείας Παύλος Πολάκη. Αυτή την φορά στο στόχαστρο του μπήκε ο Δήμαρχος Αποκόρωνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης τον οποίο εγκαλεί να επανορθώσει παλιότερες δηλώσεις του σχετικά με το Κέντρο υγείας Βάμου.

Ο κ. Πολάκης αναφέρει: ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ υποδιοικητρια 7ης ΥΠΕ
-εμεις στη λαςπη και στα τοπικά συςτηματα της ΝΔ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ (περιμενω απο τον παραπλανηθέντα δήμαρχο Αποκορωνου άμεση επανόρθωση!!!)
“Πριν λίγους μήνες με αφορμή τη μετατροπή ελάχιστων ανενεργών οργανικών θέσεων από κάποια Κ.Υ για τη δημιουργία Οργανισμού του Π.Π.Ι. Πλατανιά ξεκίνησε μια λασπολογία ότι πρόθεση μας είναι να υποβαθμίσουμε ή και να καταργήσουμε τα συγκεκριμένα Κ.Υ. . Είπαμε τότε ότι τα ΚΥ. θα ενισχυθούν και θα αναβαθμιστεί η παρεχόμενη υγειονομική κάλυψη των κατοίκων και φυσικά οι λασπολόγοι δήλωναν πως μόνο λόγια λέμε…. Αυτή η βδομάδα ξεκίνησε με την προκήρυξη μιας μόνιμης θέσης Παθολόγου ή Γενικού ιατρού για το Κ.Υ Κισσάμου και σήμερα ορκίσαμε
μόνιμη παιδίατρο για το Κ.Υ Βάμου. Προχωράμε….”

Ενδιαφέρον είναι να δούμε αν ο Δήμαρχος Αποκορώνου θα δώσει συνέχεια στο θέμα αυτό η θα αδιαφορήσει συνεχίζοντας το έργο του.