Πολάκης: «Εχεις λερωμένη τη φωλιά σου» -Αδωνις: «Είσαι τρελός, θα πας φυλακή»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές», είπε ο Πάυλος Πολάκης με τον βουλευτή της ΝΔ να τον χαρακτηρίζει, σχολιάζοντας το ύφος του, «Αλ Καπόνε».

«Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας», δήλωσε ο κ. Πολάκης συνεχίζοντας τη διαμάχη σε αντίστοιχο ύφος ενώ λίγο αργότερα είπε: «Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ..»!

Στην κατηγορία ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να λάβει την απάντηση: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».