Ποιος “πέταξε” τον Δήμο Αποκορώνου από την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στον Βάμο;

Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλεκτική στάση των διοργανωτών της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη στις 8 Αυγούστου στο Βάμο Αποκορώνου με το να μην συμπεριλάβουν το Δήμο Αποκορώνου, αλλά και τις εφημερίδες (τοπικές και μη, με εξαίρεση μία περιοδική έκδοσης και τις μισές ιστοσελίδες (τοπικές και μη) στην αφίσα της εκδήλωσης, όπως και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (με εξαίερεση τρεις)!

Υπάρχει μία τοπική εφημερίδα (Αποκόρωνας Με Άποψη) και ένα τοπικό site (ApokoronasLife.gr) που στηρίζουν όλο το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Αποκορώνου και θα πρέπει όποιος ή όποιοι αποφάσισαν για την αφίσα να το γνώριζαν αυτό!

Όπως επίσης οφείλουν μία εξήγηση στο Δήμο Αποκορώνου για το λόγο που απουσιάζει παντελώς από την εκδήλωση, την ώρα που την έχει εντάξει στο καλεντάρι του πολιτιστικού καλοκαιριού! Δεν μπορούσαν δηλαδή οι υπεύθυνοι να γράψουν ένα… «υπό την αιγίδα» ή «συνδιοργανωτής» για το Δήμο που φιλοξενεί την εκδήλωσή τους;

Περιμένουμε την απάντησή τους για τους λόγους που λειτούργησαν έτσι επιλεκτικά, αφήνοντας εκτός τις μισές και πλέον ιστοσελίδες των Χανίων, όπως και τις εφημερίδες, εκτός επαναλαμβάνουμε μίας περιοδικής έκδοσης.

Ως Apokoronaslife.gr και Parakritika.gr, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Δήμο Αποκορώνου στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι». Εξάλλου, η συναυλία αυτή είναι μόνο μία από τις 100 και πλέον εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος και δεν περιμένει από την «απουσία» του από μία αφίσα και μόνο -επειδή προφανώς έτσι το ήθελε κάποιος- την αναγνώριση ότι φέτος οι εκδηλώσεις είναι πιο πλούσεις από ποτέ.

Τουλάχιστον, ο όποιος υπεύθυνος του επικοινωνιακού κομματιού της εκδήλωσης, αν δεν γνωρίζει ποια είναι τα μέσα ενημέρωσης, καλό θα είναι να τα μάθει, αν και πιστεύουμε ότι τα ξέρει καλά!!!