Περιοδεία και συναντήσεις του Αντώνη Ροκάκη σε Κάντανο και Παλαιόχωρα

Συνάντηση στο Δημαρχείο, με το Δήμαρχο Καντάνου Σελίνου Αντώνη Περράκη, είχε την Τρίτη το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» Αντώνης Ροκάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου σε ότι αφορά τα προβλήματα, αλλά και τις επιχειρηματικές προοπτικές του τόπου.

«Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του τόπου μας είναι η άγνοια, η ελλιπής ενημέρωση», είπε εμφατικά ο κ. Περράκης, ενώ ο κ. Ροκάκης, εξηγώντας του το πλάνο και το πρόγραμμά του για το επιμελητήριο τόνισε «Από την πλευρά μας θέλουμε ένα επιμελητήριο ανοιχτό προς όλους. Σε αυτό πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι και όχι μόνο οι λίγοι. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η Παλαιόχωρα και όλη η Κάντανος μοιάζουν να είναι σχεδόν αποκλεισμένες περιοχές από το χάρτη της επιχειρηματικότητας. Ο επιχειρηματίας της περιοχής πρέπει να έχει σύμμαχό του το επιμελητήριο και αυτό το εγγυώμαι προσωπικά ότι θα γίνει. Έχω την πεποίθηση ότι την επόμενη μέρα ως διοίκηση του επιμελητηρίου, η συνεργασία μας θα αποφέρει καρπούς σημαντικούς για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου».