Παραμυθένιος Γάμος Στα Χανιά, Με Πολυήμερες Εκδηλώσεις Και Καλεσμένους Από Όλο Τον Κόσμο!

Με τη σφραγίδα της Ελένης Μαυρογένη (διακοσμήτριας στο Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος») και του πολυβραβευμένου WeddingInCrete.gr, πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο ένας -κυριολεκτικά- παραμυθένιος γάμος στα Χανιά.

Η γεννημένη στα Χανιά καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Μονάχου, Ευανθία Τσίγκανα, και ο τελικός ελεγκτής του Παγκοσμίου Οργανισμού Εφευρέσεων, Dr. Andreas Gröger, θα παντρευτούν σε έναν ανεπανάληπτο γάμο, ο οποίος ξεκίνησε… την Τρίτη του Πάσχα!

Στην τελετή του Σαββάτου θα βρίσκονται στα Χανιά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα, επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο, πρέσβεις και καθηγητές πανεπιστημίων, ενώ ο άνθρωπος που θα παντρέψει τον Ανδρέα και την Ευανθία είναι υπεύθυνος για πολύ σημαντικές υποτροφίες για νέους εφευρέτες που δίνονται στην Ευρώπη.

Ο γάμος λοιπόν ουσιαστικά ξεκίνησε την Τρίτη του Πάσχα, όταν και διοργανώθηκε πάρτι επετείου για τα 50 χρόνια γάμου των γονιών του γαμπρού.

Ακολούθησε την περασμένη Δευτέρα ένα prive δείπνο σε παραλία, καθώς ο Ανδρέας είχε τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, θα διοργανωθούν δύο πάρτι εργένηδων, ένα για τη νύφη και ένα για τον γαμπρό, σε δύο μπαρ στην περιοχή του Πλατανιά, ενώ όλοι έχουν δώσει αμέσως μετά τα δύο πάρτι ραντεβού στα Χανιά.

Επίσης, θα υπάρξει ένα μεγάλο τραπέζι μόνο με θαλασσινά σε γνωστή ψαροταβέρνα στο τέρμα της Νέας Χώρας, για τουλάχιστον 50 άτομα.

Όσο για το τελετουργικό του γάμου, η νύφη θα συνοδεύεται από μουσικό συγκρότημα όταν θα διασχίσει το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, ενώ άλλο συγκρότημα θα συνοδεύει το γαμπρό.

Στο δε γαμήλιο γλέντι που θα ακολουθήσει, θα αποδοθούν ζωντανά από βιολιά, το γαμήλιο εμβατήριο και τρία βαλς, ενώ θα υπάρχει μουσικό σχήμα και dj. Επίσης, παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς θα χορέψουν οι «Βιγλάτορες».

Η δε τούρτα θα είναι πέντε ορόφων και έχει επίσης προγραμματιστεί ένα 3λεπτο σόου πυροτεχνημάτων, θα αφεθούν στον αέρα 150 φαναράκια.

Την ερχόμενη Κυριακή, μία ημέρα μετά το γάμο, οι 60 καλεσμένοι θα απολαύσουν την πανοραμική θέα στα Χανιά και τα απίστευτα γλυκά γνωστού καφέ στο Ακρωτήρι, ενώ για όσους μείνουν και τη Δευτέρα στην Κρήτη, έχει προγραμματιστεί ένα τζιπ σαφάρι.

Τέλος, από το Alpine (Γιώργος Αντωνακάκης) και την Ελένη Μαυρογένη θα δοθεί δώρο στο ζευγάρι μία πτήση πάνω από τα Χανιά, όπου θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία και να φωτογραφηθούν.

Να σημειωθεί πως την επιμέλεια της φωτογράφησης έχει ο Διογένης Παπαδόπουλος, ενώ υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Μπάμπης Γαλανάκης και η VideoView.

Ποιο είναι το ζευγάρι;

Ο Dr. Andreas Gröger είναι εξεταστής εφευρέσεων στο ευρωπαικό γραφείο ευρεσιτεχνίας. Έχει δίπλωμα Φυσικής στο Παν. Essen (Γερμανία) και Διδακτορικό Φυσικής στα Πανεπιστήμια της Grenoble (Γαλλία) και Konstanz (Γερμανία), Μεταδιδακτορικό στο Παν. Würzburg (Γερμανία).

Η Δρ. Ευανθία Τσίγκανα έχει γεννηθεί στα Χανιά. Είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και επικεφαλής ομάδας (αναπληρώτρια) στο εμπορικό τμήμα του όμιλου εκδόσεων Hüthig Jehle Rehm GmbH Süddeutscher Verlag Munich. Έχει πτυχίο Κλασσικής Φιλολογίας Παν. Ιωαννίνων, μεταπτυχιακές σπουδές (Magister) στην Κλασσική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (Ludwig Maximilian Universität Munich), Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου στο τμήμα Κλασσικων Σπουδών και Μεταπτυχιακό (Master) στον τομέα των εκδόσεων στο τμήμα της επιστήμης του βιβλίου (Πανεπιστήμιο του Μονάχου)

Parakritika.gr