Πέπλο Μυστηρίου Με Υπόθεση Θανάτου Αποκορωνιώτη Ναυτικού Ή Ναυτικών Στην Αυστραλία!

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που έρχονται από τη μακρινή Αυστραλία αναφορικά με την υπόθεση θανάτου δύο ναυτικών ή ενός ναυτικού -και οι δύο πάντως από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από περιοχές του Αποκόρωνα- που οφείλονται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, σε τροφική δηλητηρίαση.

Μάλιστα, από τις Αυστραλιανές Αρχές εξετάζονται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ενώ λοιπόν αρχικά ακούστηκε ότι ο καπετάνιος του πλοίου και ένας αξιωματικός έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση, στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στα Χανιώτικα Νέα, ένα από τα δύο άτομα έχασε τη ζωή και πρόκειται για τον καπετάνιο του πλοίου, που ήταν δεμένο σε λιμάνι της Αυστραλίας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Parakritika.gr κάνουν λόγο για ένα νεκρό 25χρονο αξιωματικό (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας), ο οποίος όμως είναι άγνωστο εάν έχασε τη ζωή από τροφική δηλητηρίαση ή από άλλα αίτια.

Από τις Αυστραλιανές Αρχές δεν έχει καν δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πλοίου, το οποίο πάντως είναι ιδιοκτησίας Κρητικού -όπως ακούγεται- εφοπλιστή.

Παράλληλα, ενώ αναφέρθηκε ότι το πλοίο ήταν δεμένο σε λιμάνι, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο ήταν  εν πλω και οι έρευνες των Αρχών διεξάγονται στη μέση της θάλασσας.

Ο 25χρονος έχει ήδη μεταφερθεί στην Αυστραλία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να μεταφερθεί η σορός του στην Κρήτη πριν από το Πάσχα και έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες Λιμενικού και Αστυνομίας.

Έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση και αναμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν και έρχονται με το «σταγονόμετρο» από τη μακρινή Αυστραλία.