Ο Φαμπιέν Κουστώ στον Αποκόρωνα για το καταδυτικό πάρκο

Ο Fabien Cousteau (Φαμπιέν Κουστώ) εγγονός του φημισμένου Jacques-Yves Cousteau (Ζακ-Υβ Κουστώ) επισκέφτηκε τον Δήμο Αποκορώνου εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία Καταδυτικού Πάρκου στην θέση Ομπρόσγυαλός της Δ.Ε Κεφαλά Αποκορώνου. Από την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ευαγγελία Καστρινάκη και παρουσία του Δημάρχου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Αναπτυξιακής Σταύρου Σταυρουλάκη, παρουσιάστηκαν εκτενώς οι μελέτες κατασκευής του Καταδυτικού Πάρκου.

Ο Fabien Cousteau εξέφρασε την ικανοποίηση του για την περιβαλλοντική ευαισθησία της δημοτικής αρχής για την προστασία και την ανάδειξη του θαλάσσιου πλούτου, δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της μέσω της τεράστιας εμπειρίας την οποία διαθέτει.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε να επισκεφτεί τον Δήμο και για την συνεργασία του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας του Αποκόρωνα και της ευρύτερης περιοχής.