Ο Κουκιανάκης ζητάει νέα σύσκεψη για το πρόβλημα της μεταφοράς των αγροτικών προιόντων στην Αθήνα

Την σύγκλιση νέας σύσκεψης προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των αγροτικών προιόντων των Χανίων στην Αθήνα ζητάει με επιστολή του προςτον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, ο δήμαρχος Αποκόρωνα κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Η επιστολή τουκ. Κουκιανάκη

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων και των γεγονότων που ακολούθησαν και επιβεβαίωσαν το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε, σας ζητώ την κατεπείγουσα σύγκλιση νέας σύσκεψης για την άμεση λήψη αποφάσεων και δρομολόγηση ενεργειών.

Επαναφέρω την πρότασή μου για μετάβαση στην Αθήνα και στον αρμόδιο Υπουργό, ισχυρής εκπροσώπησης του νομού Χανίων με επικεφαλή τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Πρωταρχικός στόχος η άμεση δρομολόγηση πλοίου και για τα Χανιά όπως από προχθές συνέβη με το Ηράκλειο.  Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους ότι Κρήτη είναι και τα Χανιά και το Ηράκλειο όπως και εσείς συνεχώς τονίζετε.

Μετά την επίλυση αυτού του άμεσου ζητήματος προφανώς και θα πρέπει να επιλυθεί συνολικά το πρόβλημα για όλη την Κρήτη για όσο διάστημα διαρκέσει η απεργία.

Ο Υπουργός όφειλε εδώ και ημέρες να λύσει το πρόβλημα και ως νομός νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο υπομονής, ανοχής και καλοπροαίρετης συζήτησης. Πλέον απαιτούνται πράξεις και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους αγρότες του νομού Χανίων.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου

Χαράλαμπος Κουκιανάκης»