Ο καρδιολόγος υποψιαζόταν ότι το παιδί δεν ήταν δικό του και θα ζητούσε DNA- Απολογείται το σατανικό ζευγάρι

Η είδηση της δολοφονίας μπορεί να έπεσε σαν κεραυνός στο περιβάλλον του γνωστού γιατρού, από την πρώτη στιγμή όμως πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι πίσω από αυτή μπορεί να βρίσκεται η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί 3 ετών.

Οι υποψίες ωστόσο δεν κινήθηκαν άδικα. Οι συχνοί καβγάδες που είχε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα και το το γεγονός ότι ο γιατρός έδειχνε διαρκώς προβληματισμένος έκαναν το στενό του φιλικό και οικογενειακό κύκλο να υποψιαστεί τη σύζυγό του.

Τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση το 3χρονο παιδάκι του ζευγαριού, το οποίο δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον θάνατο του πατέρα του και τη σύλληψη της μητέρας του συμφωνα με το iefimerida.gr.

«Φοβόταν το τελευταίο διάστημα» 

Έχοντας ερωτευτεί παράφορα την 38χρονη Βουλγάρα, ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης αποφάσισε να την παντρευτεί παρά το γεγονός ότι ο στενός του κύκλος δεν είχε χαρεί με την απόφαση αυτή. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγόρι, οι ευτυχισμένες ημέρες στον γάμο τους όμως δεν κράτησαν πολύ. Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς του γιατρού, ο 62χρονος το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τη σύζυγό του και την εξωσυζυγική της σχέση. Μάλιστα είχε αρχίσει να έχει και αμφιβολίες για την πατρότητα του παιδιού και είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της.. Έτσι οι καυγάδες άρχισαν να αυξάνονται κάτι που θορύβησε την Βουλγάρα και την οδήγησε να θέσει μαζί με τον εραστή της σε λειτουργία το σχέδιο της δολοφονίας του.

Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν φίλοι και γνωστοί του καρδιολόγου, ο ίδιος είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους ακόμα και για τη ζωή του. Ειδικότερα, φίλος του μιλώντας στο κανάλι «Ε» δήλωσε ότι τελευταία το ζευγάρι είχε πολλούς καυγάδες και ο γιατρός είχε κάτι υποψιαστεί. Μάλιστα όπως είπε του είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν για τη ζωή του και ήθελε να προλάβει κάποιες καταστάσεις, κάτι που τελικά δεν πρόλαβε. «Μόνο σε πολύ στενούς φίλους είχε πει ορισμένα πράγματα ότι είχε ορισμένες ανησυχίες. Αυτό που έχω να πω ήταν ότι επρόκειτο για έναν πολύ καλό άνθρωπο εξαίρετο επιστήμονα που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Σητεία», ανέφερε ο φίλος του ενώ σημείωσε: «Ήταν κατηφής δεν ήταν ενθουσιώδης όπως παλιά κάτι τον απασχολούσε και φαινόταν. Τον τελευταίο καιρό ένα δυο μήνες φαίνεται ότι η σχέση δεν ήταν καλή ήταν αρκετά προβληματισμένος ο γιατρός. Σε έμενα δεν είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του αλλά σε άλλους στενούς φίλους του το είχε κάνει. Φοβόταν και εκτιμώ ότι τον πρόλαβαν οι εξελίξεις».

Το τελευταίο μήνυμα της Βουλγάρας στον εραστή της 

Συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που τελικά το παράνομο ζευγάρι δολοφόνησε τον 562χρονο γιατρό καθώς όπως προκύπτει η 38χρονη Βουλγάρα μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε οδηγίες στον ομοεθνή εραστή της.

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο», έγραφε μάλιστα στο τελευταίο sms που του έστειλε λίγο πριν αυτός σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του γιατρού, βρήκαν το κινητό της σατανικής γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα.

Στο προτελευταίο μήνυμα η 38χρονη έγραφε στον εραστή της: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι».

Η απόφαση του γιατρού να πάει μόνος του στο ιατρείο του το Σάββατο ήταν και η αρχή του τέλους του. Ο Βούλγαρος, ντυμένος κυνηγός, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, βάζοντας φρικτό τέλος στη ζωή του.

Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις 

Στο μεταξύ στο παράνομο ζευγάρι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τη δολοφονία του άτυχου γιατρού. Ωστόσο και οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν στα δικαστήρια της Νεάπολης Λασιθίου χωρίς δικηγόρο καθώς κανείς δεν δέχεται να τους εκπροσωπήσει. Ωστόσο, όπως προβλέπει ο νόμος και προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία, θα οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

Σημερα αναμενεται να απολογηθούν