Ο Ιμπραΐμοβιτς ήδη έχει αποσβέσει τη μεταγραφή του

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα η Γιουνάιτεντ έχει βάλει στα ταμεια της 90 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις της φανέλας του Σουηδού άσου

Μπορεί αρκετές φορές οι δηλώσεις του να ακούγονται υπερβολικές, μπορεί ο ίδιος να δείχνει ότι φέρεται αλαζονικά, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τις περισσότερες φορές δικαιώνεται.

Λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέκυψε η είδηση ότι οι «Κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πολ Πογκπά με την Γιουβέντους να αξιώνει 120 εκατομμύρια ευρώ.

«Κανένα πρόβλημα! Τα λεφτά θα βγουν από τις φανέλες με το όνομα μου που θα πουλήσει ο σύλλογος», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς λίγο πριν ενταχθεί στις προπονήσεις των «μπέμπηδων».

Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μία ακόμη από τις επικές ατάκες που έχει εκστομίσει κατά καιρούς, αλλά όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun» ο Ζλάταν είχε δίκιο.

Μέχρι και χθες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βάλει στα ταμεία της 90 εκατομμύρια ευρώ (!!!!) από τις πωλήσεις της φανέλας του Σουηδού, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ούτε καν σε φιλικό παιχνίδι με τη νέα του ομάδα.