Ο Γιάννης Μαργαρώνης παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού του

Η αύξηση του ΑΕΠ Χανίων, η στήριξη των Χανιώτικων επιχειρήσεων και η προσέλκυση επενδύσεων, περιλαμβάνεται στο Στρατηγικό Σχέδιο ανάπτυξης του συνδυασμού του Γιάννη Μαργαρώνη για το ΕΒΕΧ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαργαρώνης, έκανε λόγο για σχέδια που αφορούν τον κάθε κλάδο ξεχωριστά, την κάθε περιοχή ή δήμο ενώ χωρίζονται και ανά άξονα οικονομικής δραστηριότητας.

Ο κ. Μαργαρώνης, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ροκάκη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του, ο ίδιος τόνισε ότι στόχος όλων των Επιμελητηρίων είναι η συνεργασία, και όλοι πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. «Δε χρειάζεται να προτρέχουμε. Πολλοί υποψήφιοι δεν έχουν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις».

Παράλληλα, ο κ. Μαργαρώνης, τόνισε ότι κύριος στόχος του συνδυασμού είναι η προσέλκυση επενδύσεων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων ΕΣΠΑ-ΠΕΠ-ΕΤΕΑΝ. «Η οικονομία της Κρήτης είναι καλύτερη από την υπόλοιπη Ελλάδα ωστόσο οι μισές επιχειρήσεις έχουν πρόβλημα και είναι σε ρύθμιση».