Οι φήμες λένε για τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη

Εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο αναδεικνύεται η σημασία που δίνεται από τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, στο να υπάρξει απόλυτη επιτυχία στην Κρήτη στις επόμενες εκλογές, φιλοξενεί η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μάλιστα, εξετάζονται όλα τα σενάρια των υποψηφιοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα Χανιά, όπου αρκετοί είναι εκείνοι που «προαλείφονται» για υποψήφιοι και είναι έτοιμοι να… ράψουν κουστούμι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα… «Στη γενέτειρα των Μητσοτάκηδων, τα Χανιά, όπου η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είχε εκλέξει βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές, η προσοχή εστιάζεται στην απόφαση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Χρήστου Μαρκογιαννάκη σχετικά με το αν τελικώς θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Στην περίπτωση που ο ίδιος επιλέξει τον δρόμο της αποχώρησης, στη λίστα θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ανιψιός του Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος προετοιμάζει το έδαφος για ενδεχόμενη κάθοδό του. Το «παζλ» των υποψηφιοτήτων συμπληρώνει ο πρώην υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος θα είναι και πάλι ένα από τα φαβορί, ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Σχοινοπλοκάκης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βιρβιδάκης, που δεν διαψεύδει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εθνικών εκλογών. Στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης, ο Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας του Δήμου, ο γιατρός Γιάννης Κασελάκης και η Ελβίρα Στασινού«.