Οι… ροζ προτιμήσεις των Κρητικών

Τις προτιμήσεις των Κρητικών αλλά και όλων των Ελλήνων αναφορικά με το περιεχόμενου που αναζητούν σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου παρουσιάζει η ιστοσελίδα “Pornhub”.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει σχεδόν κάθε χρόνο τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγει από τους επισκέπτες της ανά χώρα, ενώ φέτος για την Ελλάδα παρουσιάζει στοιχεία ανά περιοχή.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των Ελλήνων είναι η προτίμηση σε ελληνικό περιεχόμενο το οποίο είτε αφορά πρόσωπα της εγχώριας “show biz” είτε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Οι Έλληνες επίσης αναζητούν περιοχέμενο που αφορά συνευρέσεις ατόμων με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ενώ μεγάλες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις προτιμήσεις των περιοχών της χώρας.

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ;

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα στοιχεία, οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ερωτικών ταινιών στην Κρήτη είναι αυτές που περιλαμβάνουν συνευρέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικών φυλών (“Ebony”) , νεαρής ηλικίας (“Teen”) αλλά και ώριμων ηλικιών (“Mature”) .

Οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου απευθύνονται και σε gay, με το ποσοστό αυτών των ανθρώπων από την Κρήτη να είναι 5,4% . Αυτοί , σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, αναζητούν κυρίως βίντεο με ελληνικό περιεχόμενο, βάζοντας ως λέξη κλειδί της αναζήτησής τους το “Greek”.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ;

Ο Μέσος Έλληνας επισκέπτης της ιστοσελίδας αυτής παραμένει συνδεδεμένος 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα σε κάθε επίσκεψή του. Οι Κρητικοί δεν απέχουν πολύ από αυτό τον μέσο όρο, καθώς μένουν συνδεδεμένοι 10 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα ανά επίσκεψη.

Σεβασμός… σε αργίες και εθνικές εορτές

Όλοι οι Έλληνες πάντως φαίνεται να είναι πιο… φρόνιμοι στις θρησκευτικές αργίες και τις εθνικές εορτές, καθώς αυτές τις ημέρςε μειώνεται σημαντικά η επισκεψιμότητα στο “Pornhub”.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς η επισκεψιμότητα πέφτει κατά 24,5% και την πρωτοχρονιά κατά 19,9%. Τα Χριστούγεννα η πτώση είναι στο 19,1% και τον Δεκαπενταύγουστο στο 14,7%. Την 25η Μαρτίου η κίνηση πέφτει κατά 6,5% και την 28η Οκτωβρίου κατά 2,7%, ενώ την Πρωτομαγιά μειώνεται η επισκεψιμότητα κατά 6,5%

Goodnet.gr