Ξέσπασε σε κλάματα και θέλει να φύγει ο Γιαννιώτας

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα μεταβεί στο Βέλγιο. Ο 23χρονος εξτρέμ ξαφνιάστηκε όταν έμαθε την απόφαση του τεχνικού τιμ, καθώς, σύμφωνα με τα όσα είχε δει από την παρουσία του στην Αυστρία θεωρούσε ότι θα είναι στις επιλογές του Βίκτορ Σάντσεθ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» έβαλε τα κλάματα και έδειχνε σοκαρισμένος. Επιπλέον, στην προπόνηση που προηγήθηκε ήταν κεφάτος και πολύ χαρούμενος και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι άκουσε αρκετά μπράβο από το τεχνικό τιμ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και όχι να αγωνιστεί δανεικός εκ νέου σε κάποια ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν έπαιξε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ και τον βοήθησε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τον τίτλο. Ο κυπριακός σύλλογος, όπως αναφέρουν τον τελευταίο καιρό τα Μέσα από τη Μεγαλόνησο, επιθυμεί να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αποκτήσει με μεταγραφή. Η στάση του Γιαννιώτα πιθανόν να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά πρέπει πρώτα να δείξει τις προθέσεις του και ο Ολυμπιακός, που κατέχει τα δικαιώματά του.

Παράλληλα, δυσαρέσκεια (σε πιο ήπιους τόνους) προκύπτει και από το περιβάλλον του Μανώλη Μπέρτου. Ο πρώην μπακ της Ξάνθης θεωρεί ότι «κόπηκε» πριν καν προλάβει να δείξει αν αξίζει ή όχι να βρίσκεται στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».