Νέες διακρίσεις και για τους Κουρήτες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα JU JITSU

Με νέες σπουδαίες επιτυχίες συνοδεύτηκε η παρουσία των αθλητών του  Α.Σ. «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JU JITSU -18 & -21 ετών που διοργανώθηκε στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές από 27 χώρες της Ευρώπης.

Ο σύλλογος στελέχωσε την Εθνική Ομάδα με 3 αθλητές οι οποίοι κατόρθωσαν να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα (ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο μετάλλιο με επιπλέον συμμετοχές σε 3 ακόμα μικρούς τελικούς!!)

Πιο συγκεκριμένα ο  αθλητής του συλλόγου Ηλίας Ανδριανίδης (FIGHTING JUNIORS ΜΕΝ -94 kg) σε μια από τις πιο «σκληρές» κατηγορίες του πρωταθλήματος , κατάφερε μετά από διαδοχικούς αγώνες να βρεθεί στο μεγάλο τελικό και να χάσει από έναν πιο έμπειρο και φορμαρισμένο αθλητή , κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο .

  Η 2η αθλήτρια του συλλόγου Εμμανουέλα Δρακουλάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία NEWAZA ΑSPIRANTS WOMEN -70 kg , σε συνέχεια επιτυχιών την φετινή χρονιά καθώς είναι το 4ο διεθνές μετάλλιο που κατακτά μέσα στη χρονιά που διανύουμε . Επιπλέον συμμετείχε και στον μικρό τελικό της κατηγορίας NEWAZA ASPIRANTS WOMEN -70Kg κατακτώντας την 4η θέση.

Η  αθλήτρια του συλλόγου Χριστίνα Κουτουλάκη έλαβε μέρος σε 2 ιδιαίτερα δύσκολες και πολυάριθμες κατηγορίες (FIGHTING JUNIOR WOMEN -55kg και NEWAZA JUNIOR WOMEN -55Κg) καταφέρνοντας  να συμμετάσχει στους μικρούς τελικούς των κατηγοριών και να κατακτήσει την τέταρτη θέση

    Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Μπιτσαξής.

Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και τις νέες επιτυχίες των αθλητών του, ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές του: Δημήτρη Μπιτσαξή, Ανθή Δημάκη, Δημήτρη Τσιραντωνάκη, Μαρία Τσουρλάκη, Λευτέρη Μαρινάκη, Χρήστο Μπαρπαγιάννη, Γιώργο Πετρουλάκη και Κώστα Πενταράκη για την συμβολή τους στις νέες σημαντικές επιτυχίες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αποκορώνου και την ANEK