Καμία νίκη για τις ομάδες του Αποκόρωνα.

Ροδωπού – Τιτάν 2 – 1

Με τον Παναγιώτη Μαναρώλη να σκοράρει για ακόμα μία αγωνιστική τα Ροδωπού επικράτησαν με 2-1 του Τιτάνα, σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.
Οι γηπεδούχοι έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, αφού στο 10′ ο Μπαδιεριτάκης πάσαρε στον Μαναρώλη για το 1-0 και ένα λεπτό μετά άλλαξαν οι… ρόλοι, με τον Μαναρώλη να δίνει την “ασίστ” και τον Μπακατσάκη να “χρίζεται” σκόρερ για το 2-0.  Στο 75′ ο Τιτάν κέρδισε πέναλτι με τον Πετράκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο “παθών”. Από ένα δοκάρι είχε κάθε ομάδα.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Ρουστέμι, Περουλάκης, Σγουρομάλλης, Καρεφυλλάκης, Κωστόπουλος, Τόμα, Μαναρώλης, Καρατζάς, Μαριανάκης, Μπακατσάκης (75′ Ν. Μαρινάκης).

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Ν. Μανανεδάκης, Ι. Μανανεδάκης, Μαρίνος-Ξύδης (67′ Βουράκης), Λουσέι, Τζομπανάκης, Σπαθαράκης, Πρένγκα, Μουτσάκης (60′ Μαραθιανός), Ολ. Μαδαριωτάκης, Στ. Μαδαριωτάκης, Πετράκης.

Γρανίτης – Σαμψών 4 – 0

Την νίκη μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα , πανηγύρισε ο Γρανίτης που κέρδισε εντός έδρας με 4-0 τον Νέο Σαμψών . Ο Μαραγκάκης με εκτέλεση φάουλ στο 38’ έδωσε προβάδισμα στους ” κιτρινόμαυρους” , ενώ ο Λόγκο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0) με ατομική ενέργεια. στο 62′. Ο Στράτος Τερεζάκης πραγματοποίησε το 3-0 στο 74’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το 17ο γκολ του στην σεζόν (στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Μπόζης, με τον Μαυρεδάκη να εκτελεί χρέη… γκολκίπερ για το υπόλοιπο του αγώνα).
Ο Μπιτσάκης που είχε μπει αλλαγή έκανε το τελικό 4-0 στο 83′ μετά από ατομική ενέργεια του Κούσι.

Γρανίτης (Μάριος Σεργάκης): Μελισσινός, Κυριακάκης (80’ Καρτάκης),Καστρινάκης, Καρατζάκης, Μαστοράκης, Τερεζάκης Ι. (63’ Κούσι), Τζωρτζάκης, Λόγκο, Τερεζάκης Σ., Μαραγκάκης (75’ Μπιτσάκης), Μπεριάδης

Νέος Σαμψών (Γιώργος Γαυγιωτάκης): Μπόζης, Παντελάκης (83’ Λειβαδιωτάκης), Κοτρωνάκης, Βασιλάκης, Μαυρίκης, Κακαράς, Πισσαδάκης, Αννιτσάκης, Λέκκας, (48’ Μανατάκης Δ.) Κοντος (68’ Σοφοκλεόυς), Μαυρεδάκης

Απόλλωνας – Δάφνη 1 – 1

Δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα για τον Απόλλωνα που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Δάφνη στο γήπεδο της Σούδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μανταδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Τραϊτοράκης για το 0-1. Ο πρωτοπόρος έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον ίδιο τρόπο καθώς στο 65’ ο Νικολαντωνάκης κέρδισε το πέναλτι και ο Ντούπη ισοφάρισε στο τελικό 1-1 από τα έντεκα βήματα. Η Δάφνη έχασε σημαντική ευκαιρία στο 90’ με τον Μανταδάκη να μην μπορέι να κάνει καλό κοντρόλ και ενώ είχε βρεθεί απέναντι από τον Μαργαρώνη.
Από τους φιλοξενούμενους αμφισβητούν το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας , θεωρώντας ότι υπήρχε έμμεσο , ενώ την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Γ.Μαθιουδάκης στο 90′ για τον Απόλλωνα, καθώς και ο Μουχλάκης (δεύτερη κίτρινη) στο 78′ για την Δάφνη.

Απόλλωνας (Σταμάτης Φλεμετάκης): Μαργαρώνης, Αμαξόπουλος (59’ Μαρινάκης), Τσενακάλ, Καραμπινάκης, Τσαρδακάς, Κουβάτσης, Μανιαδάκης, Κλάδος (46’ Μαθιουδάκης Κ.),Νικολαντωνάκης, Μαραντόν (80’ Μαθιουδάκης Κ.), Ντούπη

Δάφνη (Παντελής Μπερικάκης): Μανιαδάκης, Παλιουδάκης, Κοκολάκης Ι., Κοκολάκης Μ.,Τραϊτοράκης, Συγγελάκης, Ντανέγια (80’ Μαρίν), Σταυρουλάκης (78’ Μαλινδρετάκης), Μπραουδάκης, Μανταδάκης, Μουχλάκης

 

 

 

 

 

 

Πηγή:Athlitiko.gr