Ευχές του Διευθυντή ΔΔΕ Χανίων σε νέους Διευθυντές σχολείων

Ευχετήριο μήνυμα αποστέλλει ο Διευθυντής, Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης προς τους νέους Διευθυντές σχολικών μονάδων.

“Συνάδελφοι/φισσες  Διευθυντές/ντριες

Μετά την ανάληψη της υπηρεσίας σας ως Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης μας και μετά από τη λήξη μιας καθ’ όλα αντικειμενικής διαδικασίας κρίσης, σας εύχομαι πλήρη επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα υπηρετήσετε από τη θέση αυτή το δημόσιο σχολείο με όραμα, με προσπάθεια, με έμπνευση όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Γιατί προέρχεστε μέσα από τα σπλάχνα της εκπαίδευσης και είναι κοινή η πρόθεση μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σύγχρονου δημοκρατικού σχολείου.

Εύχομαι με το στίγμα  που θα μεταφέρετε στην καθημερινότητα του σχολείου από τη θέση ευθύνης που καταλάβατε, να καταφέρετε την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης μέσα στο δημόσιο σχολείο.

Να έχετε στέρεη τη βεβαιότητα ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου στη Διεύθυνση μας, θα σταθούμε υποστηρικτικά δίπλα σε κάθε προσπάθεια σας, ως αρωγοί, για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.”