Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Γιατί ξεσπά η σύζυγός του
Έπειτα από αιμορραγικό επεισόδιο, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας. «Κάναμε εισαγωγή…δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει…έκανε αιμορραγικό επεισόδιο αλλά όχι από το στομάχι….», έγραψε η σύζυγός του, το πρωί της Τρίτης, στη σελίδα της στο Facebook για την κατάσταση υγείας του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέας Μπάρκουλης, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με  προβλήματα υγείας.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η σύζυγός του ηθοποιού, Μαίρη Μπάρκουλη, που βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσκομείο, έπειτα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη στο Facebook
«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου. O Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας. Όπως ήταν φυσικό πήρα το 166. Δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στο Γεννηματά. Μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό. Ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος. Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. Είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;; Γειά σου ρε αλήτη Τσίπρα που κατέστρεψες ότι απέμεινε! Καληνύχτα νυχτοπούλια μου», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη, το βράδυ της Δευτέρας.

Τα ξημερώματα, η σύζυγος του ηθοποιού, έκανε check in στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας και έγραψε: «Περιμένοντας τις εξετάσεις…για να δούμε!».

Σήμερα το πρωί, ακολούθησε ένα νέο μήνυμα:  «Κάναμε εισαγωγή…δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει…έκανε αιμορραγικό επεισόδιο αλλά όχι από το στομάχι….Καλημέρα σας».