Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ιερέα στο Γέρακα: Δύο Πακιστανοί οι δράστες

Δύο σεσημασμένοι Πακιστανοί, ηλικίας 33 και 28 ετών, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του ιερέα Ιερόθεου Καμίτση πριν ένα μήνα μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα Αττικής. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν αποτυπώματα των δύο αλλοδαπών καθώς ήταν σεσημασμένοι και είχαν περάσει από τις ελληνικές φυλακές. Όμως παρα τις αναζητήσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά. Όπως έχει διαπιστωθεί οι δράστες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, ενώ έχουν ήδη διαφύγει στο Πακιστάν. Η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική διάταξη προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και οι φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανότατα κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία όμως οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι δράστες, φέρονται να έχουν αρπάξει από το σπίτι του άτυχου ιερέα 4.000 – 5.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι βρέθηκε ένα σπασμένο έπιπλο μέσα από το οποίο έλειπαν κοσμήματα και ιερατικά άμφια

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δράστες και θύμα είχαν γνωρισθεί μέσω κοινού τους φίλου στο facebook.

Ο 46χρονος ιερέας Ιερόθεος ο οποίος λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου μέσα στο διαμέρισμα του στο Γέρακα. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από ένα φίλο του άτυχου ιερέα που τον αναζητούσε και δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά και μπαίνοντας στο διαμέρισμα τον εντόπισαν νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι. Ο θάνατος ήταν μαρτυρικός και προήλθε από ασφυξία. Στο σπίτι βρέθηκε ένα σπασμένοι έπιπλο μέσα από το οποίο έλειπαν κοσμήματα και ιερατικά άμφια.

Σε αυτό το διαμέρισμα στην οδό Ναυπλίου βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο ιερέας