Εξαπάτησαν ιδιοκτήτη καταλύματος στον Αποκόρωνα

Πρόκειται για ιδιοκτήτη πολυτελών βιλών σε χωριό του Αποκόρωνα, ο οποίος περίμενε επισκέπτες σε μία από τις βίλλες, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε online κράτηση μέσω πολύ γνωστής πλατφόρμας στο διαδίκτυο.

Αν και περίμενε με τις ώρες, αναγκάστηκε τελικά να αφήσει ένα σημείωμα με το τηλέφωνό του -που ήδη το γνώριζαν οι επισκέπτες από το διαδίκτυο- προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Πράγματι, μετά από λίγες ώρες, συνομίλησε με τη γυναίκα που είχε κάνει την κράτηση, η οποία του μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το σπίτι.

Όταν όμως τη ρώτησε για τον κωδικό του ασύρματου δικτύου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η γυναίκα του είπε ότι βρήκαν τον κωδικό του Wi-Fi δίπλα από το κρεβάτι, πράγμα που παραξένεψε τον ιδιοκτήτη της βίλλας, ο οποίος ουδέποτε είχε αφήσει εκεί τον κωδικό.

Όταν τη ρώτησε αν όντως βρίσκονταν στο σπίτι σε χωριό του Αποκόρωνα, τότε πήρε την απάντηση ότι οι επισκέπτες του είχαν πάει σε άλλο κατάλυμα, μάλλον στο Ρέθυμνο, και η γυναίκα του έκλεισε το τηλέφωνο.

Από εκεί και μετά χάθηκαν τα… τηλεφωνικά ίχνη της και μάταια προσπαθούσε ο ιδιοκτήτης να έρθει σε επαφή μαζί της.

Επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, οι οποίοι μάλιστα τον ενημέρωσαν ότι ο χρήστης έχει κάθε δικαίωμα να κάνει και τρει και τέσσερις και πέντε κρατήσεις το ίδιο χρονικό διάστημα!

Όπως ήταν φυσικό, ο άνθρωπος βγήκε εκτός ορίων και απαίτησε να πάρει τα χρήματα που του στέρησε η πολλαπλή κράτηση από τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία, όπως μας είπε ο συγκεκριμένος επιχριηματίας, διαμένει μόνιμα στην Αγγλία, αλλά ήταν Ινδικής καταγωγής, πιθανολογώντας ότι πρόκειται ακόμη και για μέλος του πληρώματος των πλοίων που βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Σούδα.

Του είπαν δε, να προχωρήσει το θέμα δικαστικά, αν θέλει να διεκδικήσει τα χρήματά του, καθώς, η πιστωτική κάρτα που δηλώθηκε στην πλατφόρμα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος… ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!

Πλέον, ο άνθρωπος προσπαθεί να ξεχάσει τι έχει συμβεί και να συνεχίσει για την καλοκαιρινή σεζόν, εφιστώντας την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους του για τις online κρατήσεις και προφανώς, ξεχνώντας τα χρήματα που θα έπαιρνε τις ημέρες του Πάσχα, όταν και τελικά… η βίλα του έμεινε κλειστή!

Parakritika.gr