Εντυπωσιακή η παρουσία του Δήμου Αποκορώνου στην Ergo Marathon Expo 2017

Ο Δήμος Αποκορώνου στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που καταβάλει για την ανάδειξη των αθλητικών διοργανώσεων που φιλοξενούνται στη περιοχή , συμμετείχε στην εξειδικευμένη έκθεση Ergo Marathon Expo που διεξήχθη από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης. 

H ERGO Marathon Expo, η οποία διενεργείται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό φεστιβάλ όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου καθώς και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν δρώμενα γύρω από τον αθλητισμό, καθώς και αθλητικές υπηρεσίες και προϊόντα που τους αφορούν.

Τον Δήμο Αποκορώνου εκπροσώπησαν στην έκθεση η Αντιδήμαρχος και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής Αργυρώ Μπενάκη, ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Κων/νος Βροντάκης και ο υπάλληλος του Δήμου Καποκάκης Μάνος. 

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού, αποτελεί στρατηγικό στόχο για το Δήμο Αποκορώνου που τα τελευταία χρόνια καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για το σκοπό αυτό.