Ελεύθεροι οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού 30χρονου

Ένας 20χρονος και ένας 22χρονος έχουν συλληφθεί για τον τελευταίο ξυλοδαρμό από την αστυνομία μετά την αναγνώρισή τους από τα θύματα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που τούς άφησε ελεύθερους, ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης.

Αυτό που προβληματίζει έντονα τις αρχές είναι το γεγονός ότι όλα τα τραύματα είναι από χτυπήματα στο κεφάλι που δείχνουν μένος και στόχο σοβαρής βλάβης.

Ο 30χρονος φοιτητής που ζει στο Ρέθυμνο και ο 35χρονος φίλος του τα ξημερώματα της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 02:30 περίπου, ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι του 30χρονου, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών νεαρών.

Οι 3 νεαροί είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στους δύο νεαρούς άνδρες και όταν πλησίασαν προς το μέρος τους, φέρεται να ψιθύρισαν τη φράση “excuse me” για να τούς σταματήσουν και μετά προχώρησαν στην αναίτια δολοφονική επίθεση. Ο 35χρονος κατάφερε να ξεφύγει μετά την πρώτη μπουνιά που δέχθηκε, όχι όμως και οι 30χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 30χρονος διδακτορικός φοιτητής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και χειρουργική βοήθεια με 8 ράμματα σε περιοχές του προσώπου, αφού τα τραύματα από τα χτυπήματα, εντοπίζονται κυρίως στο κεφάλι με το μένος των επιτιθέμενων να είναι δολοφονικό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εάν οι γείτονες δεν είχαν ακούσει τις φωνές, τότε μπορεί και τα χτυπήματα να ήταν μοιραία.

Και κατά το παρελθόν είχαν συμβεί περιστατικά ξυλοδαρμού φοιτητών στο Ρέθυμνο λόγω υπόνοιας διαφορετικότητας ή και πολιτικών πεποιθήσεων διαφορετικών από κάποιων ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας που συχνά πυκνά απασχολούν την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά.

 

Neakriti.gr