Είχε ρημάξει ξενοδοχεία και σπίτια στα Χανιά

Έναν 22χρονο από την Συρία συνέλαβαν σήμερα οι αρχές ο οποίος κατηγορείται για 8 κλοπές που είχαν γίνει στα Χανιά σε διάστημα έξι μηνών, ενώ κατηγορείται για ακόμα τέσσερις

Ο 22χρονος αφαιρούσε , χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα από ξενοδοχεία, σπίτια και επιχειρήσεις από διάφορες περιοχές του Δήμου Χανίων.

Συνολικά τα κλοπιμαία του ξεπερνούσαν τα 3000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 06.02.2016 έως και την 25.08.2017 είχε διαπράξει συνολικά οχτώ κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπής, σε χώρους ξενοδοχείων, επιχείρηση και οικίες σε περιοχές του Δήμου Χανίων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη σήμερα (26.08.2017) το πρωί στα Χανιά ο 22χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων