Είναι γεγονός: Ο Αντετοκούνμπο βασικός στο All Star Game!

Η έκφραση «sky is the limit» παίρνει σάρκα και οστά στη τόσο ξεχωριστή περίπτωση του σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δε σταματά να γράφει ιστορία! Ο «Greak Freak» είναι πλέον και επίσημα ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει ως βασικός σε All Star Game του NBA!

Ο «πιτσιρικάς» που πριν λίγα χρόνια ξεχώριζε στον Φιλαθλητικό και λίγο αργότερα άκουγε το όνομά του στο Νο15 των Draft ως επιλογή των Bucks, κάνει ένα ακόμα άλμα, όπως αυτά στα αμέτρητα πλέον εντυπωσιακά του καρφώματα και γράφει ξανά, για ένα επιπλέον λόγο, το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού και όχι μόνο αθλητισμού!

Μόλις στα 22 του, ήδη ανήκει στην ελίτ του μαγικού κόσμου του NBA, αποτελώντας τον απόλυτο ηγέτη του Μιλγουόκι, που βρήκε στο πρόσωπό του τον εκφραστή του πρότζεκτ «own the futuer». Στον… Γιάνναρο, όμως, δεν ανήκει μόνο του μέλλον, αλλά και το παρόν, το σήμερα,  αφού ήδη τα επιτεύγματά του τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή! Κι αυτό, βέβαια, μέχρι την… επόμενη, γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε σταματά…

Κι όταν λέμε ότι γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, το εννοούμε, καθώς γίνεται και ο νεότερος μη Αμερικανός που γίνεται βασικός σε All Star Game, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Γιάο Μινγκ, που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο σε ηλικία 22 ετών 4 μηνών και 28 ημερών, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να είναι σήμερα σχεδόν 4 μήνες νεότερος.

Ο Αντετοκούνμπο έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769. Μάλιστα κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ψήφους.

Το επίτευγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, να παίξει ως βασικός στο All Star Game του NBA, είναι ασύλληπτο, από όποια οπτική και να το κοιτάξεις. Και για όσους δε μπορούν να αντιληφθούν απόλυτα το τι έχει κάνει ο «Greek Freak», αρκεί να δουν τις ψήφους που έλαβε! Ο Έλληνας σούπερ σταρ, αναδείχτηκε 3ος στις προτιμήσεις του κοινού, ενώ παίκτες και δημοσιογράφοι τον κατέταξαν 2ο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει πιο πολλές ψήφους από όλους, σχεδόν, τους αστέρες του μαγικού κόσμου του NBA!