Δείτε την ανάρτηση της Ακριβοπούλου στο Facebook που εξόργισε τη ΝΔ

Η δημοσιογράφος μετά την ανακοίνωση της ΝΔ και τα επικριτικά σχόλια στα social media κατέβασε την ανάρτηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. «Αίθουσα Σύνταξης», Κατερίνα Ακριβοπούλου, δείχνει τα φιλοκυβερνητικά της αισθήματα, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Η κα Ακριβοπούλου ανέβασε πριν από 10 ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια απαράδεκτη φωτογραφία προϊόν φωτομοντάζ που απεικονίζει τον αρχηγό της ΝΔ ως ζητιάνο να επαιτεί εκλογές.

Παρασυρμένη από το πανηγυρικό πνεύμα του Μαξίμου για την ολοκλήρωση του Eurogroup, σκέφτηκε να ξεπεράσει τους απλούς πανηγυρισμούς και να επιτεθεί στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι προφανές ότι ήθελε να συναγωνιστεί το «τιτίβισμα» του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τη γραβάτα και τους φαλλούς, μόνον που αυτός «τάριξε» στο παιδί ενώ η Ακριβοπούλου προφανώς μην έχοντας το θάρρος της γνώμης της (ή μήπως συναισθάνθηκε το ατόπημα;) κατέβασε την επίμαχη φωτογραφία χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο ή να ζητήσει συγνώμη.

Βέβαια, κάποιοι είχαν προλάβει να κάνουν την ανάρτησή της «κόπι πάστε» και να την αναπαράξουν στα social media, όπου οι κριτικές που άκουσε η από το δημόσιο αμοιβόμενη υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης, δεν ήταν και τόσο κολακευτικές.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νέα Δημοκρατία, εξέδωσε μια αυστήρη ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.
Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».