Δείτε που στον Αποκόρωνα υπάρχει κουμπάρας για την 21χρονη Χανιώτισσα που πάσχει από λευχαιμία

Την τελευταία προσπάθεια για να κερδίσει την μάχη με την λευχαιμία, διεκδικεί η 21χρονη Χανιώτισσα μητέρα 2 παιδιών, που προκειμένου να ταξιδέψει και πάλι στη Γερμανία για θεραπεία, αναγκάζεται να ζητήσει την προσφορά όλων μας για να το καταφέρει.

Η 21χρονη Κάτια, σε ένα κείμενο που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο, αφού εξιστορήσει το χρονικό με την ασθένεια της από τις πρώτες στιγμές, καταλήγει στην ανάγκη να μαζευτεί το χρηματικό ποσό των 45.000€ για να αποκτήσει την πιθανότητα να μεταβεί στη Γερμανία.

Πρόκειται όπως λέει για την τελευταία προσπάθεια να επιστρέψει στα παιδιά της υγιής, αφού ο οργανισμός της δεν αντέχει άλλη θεραπευτική παρέμβαση.

Η συγκινητική έκκληση της 21χρονης μάνας:

«Στα μόλις 20 μου χρόνια και μανούλα ενός υπέροχου κοριτσιού 15 μηνών τότε, πέρυσι τον Αύγουστο του 2016, διαγνώσθηκα με οξεία μορφή λευχαιμίας όπου έπρεπε άμεσα να τεθώ σε θεραπεία αφού όπως μας είπαν σε πανεπιστημιακο νοσοκομείο μου απέμεναν ημέρες ζωής. Με την σωστή κατατόπιση γνωστού μας ατόμου εγώ και η οικογένεια μου αποφασίσαμε να γυρεψουμε την ελπίδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μια εξειδικευμενη κλινική της Γερμανίας, με στόχο την ζωή! Με τις κατάλληλες εξετάσεις μας είπαν με βεβαιότητα ότι η μορφή λευχαιμίας που πασχίζω λέγεται «ΠΡΟΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ Τ», μια σπάνια και πολλή επιθετική μορφή η οποία στις θεραπείες τις έχει φτωχά αποτελέσματα αφού δεν ανταποκρίνεται στα χημειοθεραπευτικά φάρμακα και η μέση επιβίωση ζωής υπολογίζεται σε μήνες!

Η πρώτη ενέργεια που υπήρξε ήταν η πρόληψη του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος όπου ήδη είχε προσβληθεί και είχε δημιουργήσει προσωρινές παραλύσεις ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο θεραπείας με παράγοντες και συνδιασμενης χημειοθεραπειας. Το κόστος αυτό ξεπέρασε τις 100.000€ αλλά παρά την μεγάλη δυσκολία μας καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε μόνοι μας.

Τον Μαρτιο του 2017 υποβλήθηκα σε αυτολογη μεταμοσχευση αιμοποιητικών κυττάρων γνωστή ως – μεταμοσχευση μυελου των οστών- με απροοπτες για εμάς επιπλοκές αλλά και επιπλέον χρέωση 71.000€, ζητήσαμε την βοήθεια του κόσμου μέσα από μια έκκληση και κάποιου είδους συναυλία που δεν είχε ανταπόκριση και βρέθηκα ξαφνικά μαζί με την οικογένεια μου μέσα στην απόγνωση αφού αργότερα δυστυχώς το μόσχευμα απερρίφθη από τον οργανισμό μου, το λεγόμενο «νόσος μοσχεύματος κατά του ξενιστή» (Graft Versus Host Disease – GVHD) η οποία αποτελεί την σημαντικότερη επιπλοκή.

Παράλληλα ήρθε στην ζωή εμένα και του συζύγου μου ακόμα ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, μια εγκυμοσύνη! Ένα καινούργιο μέλος που μόνο κακό δεν θα μπορούσε να κάνει στην υγεία μου, ως γνωστό για τα ιατρικά δεδομένα όταν η μητέρα δεν εκτίθεται σε χημειοθεραπεια το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης το έμβρυο είναι απόλυτα ασφαλές και αφού η λευχαιμία δεν ειναι μεταδιδομενο νόσημα δεν υπάρχει κανένας αλλος κίνδυνος!

Ταυτόχρονα για εμένα ήταν μια «σωτήριος λύση», σταμάτησαν οι ακατάσχετες αιμορραγίες εν μέρη και στη διάρκεια του τοκετού πάρθηκαν βλαστοκυτταρα και αίμα από τον πλακούντα του μωρού μου, για να τα χρησιμοποιήσω στην καινούργια θεραπεία όπου είναι και η τελευταία ελπίδα για εμένα! Η θεραπεία αποτελείται από συνδιασμενη χημειοθεραπεια, μονοκλωνικό αντίσωμα Α, αυτόλογη μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 45.000€. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΥΓΙΗΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Την προσπάθεια μας αυτή στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων».

Γι’ αυτό, απευθύνεται νέα έκκληση για οικονομική ενίσχυση, ευχαριστώντας από καρδιάς τον κόσμο που έδειξε τόσο μεγάλη ευαισθησία, για να μπορέσει η Κάτια, σύντομα να επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένεια και τα 2 παιδάκια της.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού 5758-065771-673

GR 11 0172 7580 0057 5806 5771 673

Δικαιούχοι: Γιώργος Μαυράκης – Μαρία Κιοσσέ

  • Οι κουμπαράδες

Όποιος βάζει χρήματα παρακαλείται να αιτιολογεί τον λόγο που βάζει τα χρήματα.
Η λίστα με τους κουμπαράδες (Θα ανανεώνεται συνεχώς):
1.Αστυνομικό μέγαρο Αφροδίτη Κλεινάκη Χαιρετάκη (Afroditi Klinaki Chairetaki)
2. Φρουταρια Μανώλης στην Χαλέπα Ρενα Δρακακακη
3.Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών iZi Learning στη Σούδα Stella Androulaki
4.Οίκος Νυφικών Atelie Πολέντας Irene Polenta
5.Ψητοπωλείο Πιάτσα Τυλιχτό στην Ηρωων Πολυτεχνείου Olga Katinari
6.Ακαδημία ποδοσφαίρου στις Μουρνιές Ελένη Μανουσέλη
7.Αποθήκη all day espresso bar στο λιμάνι Evaggelia Leontios
8.ΤΑΧΥΔΕΜΑ courier Γρηγορίου Ε 41 πίσω από την πυροσβεστική Μαρινα Πρεκα
9. «Το Σπίτι Του Αρώματος » και στο Bloom cosmetics Georgia Maragoudaki
10.Simple city ΑΕ Argyro Katsifaraki
11.Frantzeska Market Cafe στην Γογονη
12.Cash & Carry Μυλωνακης,
13.Coffee Box (Λεωφόρος Σούδας)
14.Coffee shop Νταγκούνης (Σούδα)
15. Medical storm Καλύβες (Έναντι Εκο βενζινάδικο) ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΟΥΒΑΡΑΚΗ
16. Περίπτερο Μαυράκης στη Σούδα (Έναντι Γενικού Λυκείου και Πολεοδομίας)