Δήλωση του κ. Βούρβαχη για το σημερινό δημοσίευμα για την αλλαγή καταστατικού στην Ένωση

Δήλωση έκανε πρίν λίγο ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ κ. Βούρβαχης σχετικα με δημοσίευμα για την αλλαγή καταστατικού στην Ένωση (Δές εδώ)

Το parapolitiko.gr επικοινώνησε με τον κ. Βούρβαχη, ζητώντας το δικό του σχόλιο σχετικά με το ρεπορτάζ, με το πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων να εκφράζει τη σφοδρή αντίδρασή του.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του, που είναι η εξής:

«Για όλα τα αναγραφόμενα θέτω τα εξής ζητήματα.

  1. Που βρήκε ο συνάδελφός σας το καταστατικό, γιατί εμείς ακόμα σαν ΕΠΣ Χανίων δεν το έχουμε πάρει στα χέρια μας εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο;
  2. Για το θέμα της υποψηφιότητας του κ. Βαρουξάκη, αυτή ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, μέσα στο Μάιο. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων έγινε το Σεπτέμβριο του 2015 και τότε δεν ξέραμε καν ποιος θα είναι υποψήφιος. Κακώς λοιπόν μας προσάπτει δόλο το δημοσίευμα.
  3. Θεωρήσαμε σωστό ότι η τακτική ετήσια Γ.Σ. θα πρέπει να συγκαλείται τον Ιούνιο. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις εκλογές. Οι εκλογές έγιναν Σεπτέμβριο, θα ξαναγίνουν Σεπτέμβριο, ακριβώς στη λήξη της θητείας της κάθε διοίκησης, κάθε 4 χρόνια.

Το δημοσίευμα είναι εκ του πονηρού και φαίνεται πως δεν έχουν διαβάσει στη «Νέα Κρήτη» σωστά το καταστατικό. Επαναλαμβάνω, που το βρήκαν το καταστατικό της ΕΠΣ Χανίων; Σε ποιο κράτος ζούμε τελικά; Οτι άλλο λέγεται και ακούγεται είναι εκ του πονηρού».

Να σημειωθεί πως κανένα σχόλιο στο όλο θέμα δεν έχει γίνει από πλευράς του κ. Στέλιου Βαρουξάκη.