Γ. Βούρβαχης: «Έχω αποδείξεις για τις απειλές από μέλος της διοίκησης Γκιρτζίκη»

Μιλώντας στην εκπομπή »Kick Off» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανιών, Γιώργος Βούρβαχης, που είχε καταγγείλει στον Σπορ FM 94,6 τον περασμένο Φλεβάρη εκβιασμούς και απειλές από μέλος της διοίκησης Γκιρτζίκη -που εκτοξεύει απειλές προς Ενώσεις που δείχνουν πρόθεση να μη στηρίξουν την παράταξή του νυν προέδρου της ΕΠΟ στις εκλογές του Οκτωβρίου- αποκάλυψε πως έχει αποδείξεις για όλα αυτά και «όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα πάνε εκεί που πρέπει»!

Ο κ. Βούρβαχης, που επανέλαβε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα, είπε για τις απειλές που είχε καταγγείλει: «Φυσικά και υπήρξαν απειλές, και είναι όλα εδώ. Έχω τα μηνύματα. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα πάνε εκεί που πρέπει».

Αρχικά, δε, τόνισε για το θέμα που έχει προκύψει με τον κ. Γκιρτζίκη και για το αν είναι παράνομη η εκλογή του: «Είναι αναληθή όλα αυτά! Αυτό αναφέρεται στο καινούριο καταστατικό (σ.σ. βάσει συγκεκριμένου άρθρου, οι εκλογές έπρεπε να γίνουν τον Ιούνιο του 2015, στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, και όχι τον Ιανουάριο του 2015). Όμως, την περίοδο που έγιναν οι εκλογές και η ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γκιρτζίκη, το καταστατικό της ΕΠΟ δεν είχε εγκριθεί από το πρωτοδικείο. Εγκρίθηκε κάπου τον Απρίλιο ή τον Μάιο».

Για τις επερχόμενες εκλογές και για το αν σκέφτεται ακόμα να κατέβει υποψήφιος, σημείωσε: «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Αυτό θα εκτιμηθεί στη ΓΣ που θα γίνει τον Ιούνιο. Ξέρω, όμως, μιλώντας με συναδέλφους, πως πάρα πολλοί επιζητούν αλλαγή στην ΕΠΟ. Εγώ, προσωπικά, είχα πει όταν ρωτήθηκα σχετικά σε μία εκδήλωση τον περασμένο Φλεβάρη πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Μετά το καλοκαίρι θα λάβω την τελική απόφασή μου».

Πηγή: Σπορ FM