Βραβευμένος σεφ έρχεται στα Χανιά

Ο Φειδίας γευματίζει με τους Αμπελώνες Καραβιτάκη, με το μενού να υπογράφει ο πολυβραβευμένος Chef, Jean-Charles Metayer!

Στις 18 και 19 Οκτωβρίου θα έχετε την ευκαρία να συμμετέχετε στο πιο απολαυστικό winner dinner που έχετε βρεθεί, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε “γευστικά” έναν καταξιωμένο σεφ, με πολλές διακρίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς έλληνες του ίδιου επαγγέλματος.

  • Ώρα προσέλευσης: 20:30
  • Τιμή μενού ανά άτομο: 38 ευρώ
  • Τηλ.κρατήσεων : 2821300298, 6942450326

Ποιος είναι ο Jean-Charles Métayer 

O Jean-Charles Métayer γεννήθηκε και μεγάλωσε στα δυτικά της Γαλλίας, στην περιοχή Pays de la Loire, γνωστή διεθνώς για το φαγητό και το κρασιά της.

Μαθήτευσε ως sous-chef δίπλα στον πολυβραβευμένο chef Jacques Le Divellec και ήρθε στην Ελλάδα το 2002 ως executive chef στο Peninsula All-Suite Hotel στην Ελούντα όπου κέρδισε πολλές διακρίσεις.

Συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Λαζάρου στο Βαρούλκο και άλλους σημαντικούς έλληνες σεφ. Για περίπου 6 χρόνια ηγήθηκε ως chef στο εστιατόριο Premiere του Intercontinental, το οποίο κατέκτησε 3 forks του οδηγού Michelin υπό την καθοδήγησή του.

Τους τελευταίους μήνες μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Ελβετία όπου εργάζεται ως executive chef των πέντε εστιατορίων του ξενοδοχείου Grischa και την Ελλάδα ως executive consultant chef για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ΕΛΟΥΝΤΑ.

Παράλληλα, ασχολείται με το νέο του εγχείρημα, το πρώτο περιοδικό για τη σύγχρονη ελληνική γαστριμαργική σκηνή, του Qzine, που απευθύνεται σε Σεφ, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εστιάτορες, ξενοδόχοι, F&B, hotel managers, sommeliers, bartenders μαθητές σε σχολές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής ή τουρισμού αλλά και σε λάτρεις της γαστρονομίας.

Το Qzine είναι το πρώτο περιοδικό για τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα.

Έξι συλλεκτικά τεύχη, φτιαγμένα από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών της γαστρονομίας, ενημερώνουν, δημιουργούν, πληροφορούν και προτείνουν, σε μια πρωτοποριακή έκδοση υψηλής αισθητικής που χαρακτηρίζει τα κείμενα, τις συνταγές,τις συνεντεύξεις και το πλούσιο φωτογραφικό της υλικό.

 Flashnews.gr