Βγήκε το πόρισμα για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο στην υπόθεση Παντελίδη

Στη δημοσιότητα βγήκε το πόρισμα της Εισαγγελίας για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον λαϊκό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη

Η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα. Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ο Πέτρος Κουσουλός, ενάμιση χρόνο μετά, οι εισαγγελικές Αρχές κατέληξαν ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα και η υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Μετά την πραγματογνωμοσύνη, κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός ότι βάσει των χτυπημάτων τα οποία έφερε ο Παντελής Παντελίδης στο σώμα του ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε το τζιπ, ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα. Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη, η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης. Οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη αναμένεται να προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, στο εφετείο, προκειμένου να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί» είπε μεταξύ άλλων.

aixmi.gr