Βίντεο εκθέτει ανεπανόρθωτα Γεωργιούπολη, Κάϊνα – Να παρέμβουν άμεσα Κουκιανάκης – Αποστολάκης

Ξαφνικά ξεφυτρώνει από το πουθενά ένα βίντεο για την κακοποίηση των ζωών στην Κρήτη. Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές και με ειρωνικό τίτλο Incredible Crete (απίστευτη Κρήτη) το βίντεο δείχνει φωτογραφίες και βίντεο από υποθέσεις που έχουν δει και το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ξεκινάει με φωτογραφία του Αγίου Νικολάου στην Γεωργιούπολη και την δείχνει κατά την διάρκεια του άλλες τρεις φορές. Εντύπωση προκαλεί μια σκηνή που υπάρχει μέσα στο βίντεο δείχνοντας το παράνομο κυνοκομείο της Κάϊνας με σκυλιά ψόφια από έξω.

Είναι μια σκηνή η οποία προβάλει υπόθεση που διαδραματίστηκε στην  Κάϊνα πριν 2 η 3 χρόνια και δεν έχει σήμερα καμιά σχέση με την πραγματικότητα μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου, φορέων της περιοχής, φιλοζωικών οργανώσεων, αλλά και της δικαιοσύνης.

Οι δημιουργοί είναι και έξυπνοι.

Έχοντας γνώσεις SEO Google, μια τεχνική για να ανεβάζουν τα θέματα όσο ψηλότερα στις σελίδες της γνώστης πλατφόρμας, κατάφεραν να φτάσουν το βίντεο αυτή την στιγμή στην δεύτερη σελίδα.

 

Να παρέμβουν Κουκιανάκης – Αποστολάκης

Θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χ. Κουκιανάκης και ο υπεύθυνος  τουριστικής προβολής κ. Αποστολάκης καθώς και οι δυο αναφορές σε Γεωργιούπολη και Κάϊνα είναι και άστοχες, και άτυχες, και άδικες, δεδομένου της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Αποκορωνου για αυτά τα φαινόμενα, και της ζημίας που μπορεί να προκαλέσουν στο τουριστικό προϊόν.