«Βάλτε Τέλος Στο Θέμα Με Τα Αδέσποτα». Επιστολή Της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Στο Δήμαρχο Χανίων

Το νέο περιστατικό με την επίθεση αδεσπότου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων αποτέλεσε για μία ακόμη φορά την αφορμή για επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων προς το Δήμαρχο Χανίων, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο θέμα με τα αδέσποτα.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο θέμα των αδέσποτων σκυλιών στο Βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων. Η νέα τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και τίποτα δεν έχει γίνει.
Χθες και προχθές είχαμε και νέα επίθεση σε παιδάκι στην πλατεία Σιντριβανιού με δάγκωμα στο πόδι με αποτέλεσμα να έρθει ασθενοφόρο να το πάρει.

Καθημερινά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και τώρα και των τουριστών που ξεκινούν να έρχονται. Τι έχετε κάνει όλο τον χειμώνα που σας είχαμε ειδοποιήσει για το σοβαρό αυτό πρόβλημα;

Παράλληλα θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά γίναμε δέκτες πολλών αρνητικών σχολίων από τουρίστες, εξ αιτίας των παραμελημένων σκυλιών που περιφέρονται στο Βενετσιάνικο Λιμάνι για την αδιαφορία μας προς τα αδέσποτα κάτι που θίγει την πόλη μας και τον πολιτισμό μας».