Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Κώστας Πρέκας

Ο Κώστας Πρέκας αιφνιδίασε τους πάντες, όταν πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Ομως ήταν άγνωστη η ταυτότητα της… υποψήφιας νύφης.

Ο Κώστας Πρέκας αιφνιδίασε τους πάντες, όταν πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι σκοπεύει να παντρευτεί στα 75 του χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Άποψη» η γυναίκα που κατέκτησε τον Κώστα Πρέκα είναι η ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.

«Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά. Η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η κ. Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του ηθοποιού όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του. Η επέμβαση συνέβαλε στο να πάρει ο 75χρονος ηθοποιός την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην κ. Βιντιάδου. Οι πηγές της εφημερίδας λένε ότι το «ναι» ή το «όχι» στην πρόταση θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της επέμβασης.

 

Πηγή: thetoc.gr