Αποκόρωνας: Υποβολή αιτήσεων από τώρα για την νέα χρονιά στους παιδικούς σταθμούς.

Εφέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και τους παιδκούς σταθμούς ΕΣΠΑ, όπως είθισται να ονομάζεται το πρόγραμμα για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.

Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες μητέρες που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει άμεσα :

1. Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα
2. Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς επίσης και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που αναμένουμε να δημοσιευτεί εντός Μαΐου .