Απίστευτο – Πήγα να πνίξουν μικρό σκυλάκι στη θάλασσα – Νέο περιστατικό στα Χανιά

Ρώσοι τουρίστες που έκαναν διακοπές στην Κίσσαμο βρέθηκαν αντιμέτωποι με κάποιους ανήλικους που ήθελαν να πνίξουν ένα κουτάβι

Πριν από λίγες ημέρες Ρώσοι τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στο παραθαλάσσιο χωριό Νωπήγεια ανατολικά της Κισσάμου της Κρήτης ήρθαν αντιμέτωποι μ’ ένα περιστατικό κακοποίησης ενός κουταβιού από μια παρέα παιδιών.

Όπως κατήγγειλε στις «Ιστορίες Αδέσποτων» η Stanislava Mostovich κατά τη διάρκεια της βόλτας τους είδαν τους ανήλικους να προσπαθούν με βιαιότητα να βυθίσουν στη θάλασσα ένα κουτάβι με σκοπό να το πνίξουν. Αμέσως έτρεξαν προς το μέρος τους και έσωσαν το κουτάβι, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και τρομοκρατημένο. Πήραν το κουταβάκι, ηλικίας περίπου 2 μηνών, και το πήγαν στο νοικιαζόμενο δωμάτιο τους και άρχισαν να ψάχνουν μια οικογένεια για να το υιοθετήσει.

«Η μεγάλη μας αγωνία ήταν τι θα απογίνει αυτό το πλάσμα όταν εμείς θα φεύγαμε από την Ελλάδα. Θα το παίρναμε μαζί μας στη Ρωσία, αλλά δυστυχώς η αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξιδεύαμε δεν επιτρέπει τη μεταφορά ζώων. Το βλέπαμε κάθε μέρα και κλαίγαμε. Γνωρίζαμε ότι δε μπορούσε να επιβιώσει μόνο του στο δρόμο. Ήμασταν σε απόγνωση» ανέφερε στις «Ιστορίες Αδέσποτων» η Stanislava Mostovich.

Μετά από πολλές προσπάθειες που κατέβαλαν για να του βρουν ένα σπίτι για να μεγαλώσει με ασφάλεια και αγάπη, τελικά ο μικρός στάθηκε πολύ τυχερός και υιοθετήθηκε από μια Αγγλίδα. Η Stanislava Mostovich και η οικογένεια της επέστεψαν στη χώρα τους ανακουφισμένοι και χαρούμενοι γιατί ο μικρός κούταβος που έσωσαν από βέβαιο θάνατο θα έχει από δω και πέρα μια καλή ζωή και δίπλα του ανθρώπους που θα τον αγαπάνε και θα τον σέβονται.

Πηγή: istoriesadespoton.gr