Αναμένουν το δικαστικό συμβούλιο για την υπόθεση Σώρρα

Απέρριψε το Δικαστικό Συμβούλιο τη δήλωση αποχής των Δικαστών της έδρας σε σχέση με την μήνυση που υπέβαλε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα σε βάρος της προέδρου και της Εισαγγελέως.

Αυτή την ώρα, το Δικαστικό Συμβούλιο συνεδριάζει σε ανοιχτή διαδικασία, εξετάζοντας την αίτηση εξαίρεσης της έδρας που κατέθεσε η πλευρά Σώρα.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Αρτ.Σώρα είναι, αυτή την ώρα, περισσότεροι από ποτέ και αναμένουν την απόφαση.

Οι οπαδοί του Α. Σώρρα που απο νωρίς συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο, παραμένουν εδώ για το τι μέλλει γενέσθαι.

Για την υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούνται συνολικά 9 άτομα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ εξακολούθηση και διέγερση ανάμεσα τους και ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν παρευρίσκεται.

Μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με την αναφορά που είχε κάνει πρώτος πανελλαδικά ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου στην εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο Δικηγορος του Α. Σώρρα ζήτησε να ακυρωθεί το κατηγορητήριο επειδή υπάρχει δεδικασμένο αλλά απορρίφθηκε και ο ίδιος όπως ανέφερε προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως για κατάχρηση εξουσίας ζητώντας την εξαίρεση τους.