Αθώος για τις άσεμνες χειρονομίες στους μικρούς μαθητές

Εκδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 66χρονος Βρετανού ο οποίος αντιμετώπιζε την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και της αντίστασης κατά της Αρχής.

Στα δικαστήρια έφτασε κρατώντας το χέρι της συντρόφου του η οποία τον στηρίζει στην περιπέτεια που περνάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ιατρική γνωμάτευση, η οποία δεν εχει γίνει απο έλληνα γιατρό και δεν εχει κατατεθεί ακόμα στις Ελληνικές αρχές, για άνοια και τάσεις παλιμπαιδισμου και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή στο δικαστήριο.

Ο 66χρονος υπήρξε παίκτης του Ράγκμπι στη χώρα του και η δικηγόρος του υποστήριξε βάση της ιατρικής γνωμάτευσης Άγγλου καθηγητή ψυχιατρικής ότι τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στο παρελθόν του προκάλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, της μετωπικής άνοιας.

Στην απολογία του ο 66χρονος υποστήριξε ότι του αρέσει να βλέπει τα παιδιά να παίζουν και ότι δεν κατάλαβε γιατί οι δάσκαλοι του ζητούσαν να φύγει.

Οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του υπάρχει μία μαρτυρία μαθήτριας η οποία είπε ότι ο 66χρονος προσπάθησε να την πιάσει από τη μέση βάζοντας τα χέρια του μέσα από τα κάγκελα.

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του στο σχολείο, απάντησε ότι μ’ αρέσει να βλέπω τα παιδιά, όπως υποστήριξε στην κατάθεση του ο διευθυντής του σχολείου στο Καστέλι Κισσάμου.

Απαλλάχτηκε για την αντίσταση κατά της αρχής ομόφωνα και για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά πλειοψηφία λόγω αμφιβολιών.